Aleksi Röyhkiö on ajanut Skoda Fabia R5-autolla vasta neljä SM-rallia, mutta sarjan pääluokan (SM1) tulokaskuski on noussut nopeaan tahtiin kärkiryhmään. Edellinen osakilpailu toi jo neljännen sijan, joten tavoitetta ei suuremmin tarvitse miettiä.

- Vauhdin puolesta yritetään jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin ja palkintopallille tosissaan tähdätään Pohjanmaa Rallissa, TGS Skoda Teamissa ajava Röyhkiö vahvistaa.

- Kesän ensimmäinen osakilpailu antoi viitteet siitä, että oikealla tiellä ollaan ja kärkiaikoja pystytään ajamaan. Nyt olemme kartanlukija Ville Mannisenmäen kanssa entistä nälkäisempiä.

Röyhkiö Motorsportin porukka valmistautui huolella tähän kesäkauteen, ja soraa on jälleen pöllytetty testeissä viime viikonvaihteessa.

- Kaikki on reilassa ja tuntuma on hyvä. Tuskin maltan odottaa, että pääsee taas painamaan kaasun pohjaan, Röyhkiö toteaa.

- Mahtava homma, että Seinäjoen SM-osakilpailuun pääsee myös yleisöä paikalle, joten tunnelma on varmasti kohdallaan. Kaikkien on silti hyvä muistaa yleisötapahtumissa, että koronaa ei ole vielä selätetty, Aleksi huomauttaa.

Aleksi Röyhkiö ja Ville Mannisenmäki starttaavat Pohjanmaa Ralliin numerolla 6.

Kilpailu käynnistyy Seinäjoelta perjantai-iltana klo 19 ja illan ohjelmassa on kaksi erikoiskoetta. Ralli jatkuu lauantaiaamuna klo 10 alkaen ja päivän aikana ajetaan kuusi pätkää. Maaliin Seinäjoen keskustaan kilpailijoita odotetaan klo 18 jälkeen.

Teksti ja kuva Jarno Saari.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.