Ralli SM -sarjan tuotantoautojen luokassa SM2 on jälleen odotettavissa tuimaa kamppailua, kun kesäkauden ensimmäinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Liedon ympäristössä.

Jaro Kinnunen starttaa Länsirannikon Ralliin yhtenä luokan suosikkina.

Helsinkiläinen on kahden osakilpailun jälkeen sarjataulukossa toisena kuuden pisteen päässä kärjestä.

Mitsubishi-kuljettaja Kinnunen ja kartturi Tuukka Shemeikka ovat ajaneet kaksi treenikilpailua toukokuun aikana, joiden avulla tuntuma kesäkelille on hiottu kuntoon.

- Ensimmäisessä testikisassa haettiin pitoa ja kunnon ajofiilistä ja jäätiin niukasti kakkoseksi. Toinen koitos sujui paremmin ja tuloksena oli Pengonpohjan kisan voitto. Tältä pohjalta on kyllä hyvä lähteä tavoittelemaan täyttä pistepottia, Kinnunen kertasi.

- Perjantai-illan kolme pätkää asfaltilla tuovat oman haasteensa ja mielenkiintonsa. Hienoa aloittaa kesäkausi uusilla pätkillä, Kinnunen totesi.

SM Mad-Croc Länsirannikon Rallin reitti pitää sisällään 13 erikoiskoetta, joista kolme ajetaan perjantaina illan hämärtyessä ja loput 10 lauantaina. EK-kilometrejä kertyy yhteensä 101,61. Kilpailun lähtötapahtumat alkavat perjantaina klo 19 ja maaliin kilpailijoita odotellaan lauantaina klo 17.45 alkaen.

Kinnunen liikkuu reitillä numerolla 11.

Rallin tapahtumia ja tuloksia voi seurata netistä:

https://www.rallism.fi/content/fi/3/20238/Livetulokset.html
https://www.youtube.com/channel/UC5P1fNm1kQqyj8urqnzWdVQ

Kuva ja teksti Jarno Saari

 

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.