Rallin SM sarjan SM3 luokan toisena talvikauden jälkeen oleva Henri Hokkala ajoi viikonloppuna ajetussa Turku Rengas rallissa ensimmäistä kertaa kilpaa Ford Fiesta Rally 4 autollaan. Yhteistyö uuden auton ja kuljettajan välillä sujui mallikkaasti ja tuloksena Salon haastavilta teiltä oli kilpailun nopein 2wd suoritus.

Autoliitto Jyväskylän alla kilpaileva ford pilotti oli hymyssä suin ensimmäisen kilpailunsa jälkeen, tiedostaen että kaikkea potentiaalia ei rallin aikana kuitenkaan saatu irti.

-Aika hakemista ajo oli näin talvitauon jälkeen eikä luotto omaan tekemiseen ja auton käyttäytymiseen miellyttänyt kokoaikaa mutta kokonaisuutena ehjä kilpailu ja hyvä lopputulos. Tässä on nyt reilu viikko aikaa miettiä millä saadaan muutamaa osa-aluetta vielä parannettua ja autokin kaipaisi hieman keltamustaa palkinnoksi hyvästä suorituksesta, Hokkala tarinoi kisan jälkeen.


Reilun viikon päästä starttaavaan Rallin SM kesäkauteen Hokkala lähtee hyvillä fiiliksillä. Uusi auto tuo mielenkiintoisen lisämausteen tiukkaan SM3 luokkaan ja antaa täten hyvät mahdollisuudet Henrille kamppailla kärkisijoista heti 28-29.5.2021 ajettavassa SM Mad-Croc Länsirannikko rallissa.

SM3 pistetilanne kesäkauteen siirryttäessä:

1. Tuukka Hallia        54p
2. Henri Hokkala       35p
3. Roope Korhonen  32p
4. Sami Parjari          25p
5. Lauri Joona           24p

Rallin SM sarjan yhteydessä ajettavan Printsport Junior Cupin pistetilanne, 2/6 osakilpailua:

1. Henri Hokkala      34p
2. Roope Korhonen  29p
3. Lauri Joona          26p
4. Kim Forsgren       16p
    Toni Herranen      16p

Seuraa Hokkala Racingin somea:

facebook.com/HokkalaRacing

instagram.com/hokkalaracing

youtube.com/HokkalaRacing

Kuva: Jarno Saari

Teksti: Hokkala racing tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.