Kauden viimeiset SM-pisteet ovat jaossa Seinäjoen seudulla ajettavassa osakilpailussa. Sarjajohdossa kisaan starttaava Emil Lindholm osallistuu ralliin tutusti TGS Worlwide –tiimin ajattamalla ŠKODA FABIA R5:llä.

Rallin ensimmäisenä päivänä kilpailijoilla on edessään kolme erikoiskoetta pimeällä. Niinpä Lindholm ja kartanlukija Mikael Korhonen hakivat tuntumaa vastaaviin olosuhteisiin jo ennakkotestissä.

- Lähdemme iloisin mielin tavoittelemaan mestaruutta. Tähän ralliin kulminoituu koko kausi. Olemme kauden alussa asettamassamme tavoitteessa, Lindholm summaa.
Seitsemän pisteen etumatka pitkässä kilpailussa, jossa jaossa on puolitoistakertaiset SM-pisteet, ei ole paljon. Oman haasteensa ralliin tuo pimeällä ajettavat erikoiskokeet perjantai-iltana.

- Oli hyvä harjoitella pimeässä ajamista, jotta silmät tottuvat siihen. Silloin löytää paremmin jarrutuspaikat, ja hahmottaa tien selkeämmin. Uskon, että voimme päästä tavoitteeseemme, kunhan teemme tarkat nuotit. Etenkin pimeässä niillä saattaa olla suuri merkitys. Starttaamme viikonloppuun luottavaisin mielin.

Vaikka viikonloppu ajetaan pahimman haastajan ja merkkikollegan, Teemu Asunmaan kotikulmilla, ei se huoleta Lindholmia.

- Ajoimme viime vuonna samassa rallissa hyvää kyytiä. Kärsimme pienistä ongelmista, mutta vauhti oli kohdillaan. Erikoiskokeet ovat selkeitä nuotittaa ja mukavia ajaa. Tästä rallista minulla on hyvä tunne, myhäilee Lindholm.

Rallissa ajetaan kaikkiaan yhdeksän erikoiskoetta ja 103,98 EK-kilometriä.

Skoda Motorsport Suomi

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.