Eerik Pietarinen kilpailee viikonloppuna Viron MM-rallissa.

Tulevana viikonvaihteena on jaossa niin MM- kuin SM-pisteitäkin. Molempiin ralleihin osallistuu tuttuja, Škodaan luottavia suomalaiskuljettajia.

Kotoinen Ralli SM –sarja pääsee liikkeelle puolen vuoden hiljaiselon jälkeen Kouvolassa. Kesäkaudella ajetaan vain kaksi rallia, joten pistetaulukon jaetulla kärkipaikalla toisen Škoda-kuljettajan, Teemu Asunmaan kanssa kilpailuun lähtevä Emil Lindholm tietää panoksen suuruuden.

- Onpa jännä aloittaa kesäkausi vasta, kun kesä on jo ohi syyskuussa. Kun yhden rallin saa jättää laskematta lopputuloksiin, voimme lisätä loppupisteidemme määrää viidellä Kouvolassa. Viimeisessä rallissa Seinäjoella ajamme mestaruudesta, mutta totta kai, kaikki pisteet ovat tärkeitä. Kouvolassa tiet ovat hienoja ja voin ajaa moneen paikkaan isolla vaihteella.


Emil Lindholm lähtee jaetussa pistejohdossa Kouvolan SM-ralliin.

Lindholmin tavoin TGS Worldwiden autolla on liikkeellä Eerik Pietarinen yhdessä kartanlukijansa Antti Linnakedon kanssa. Kaksikko starttaa historian ensimmäiseen Viron MM-ralliin luottavaisin mielin.
Pietarinen on kilpaillut viimeisen kuukauden aikana kahdesti. Tuntuma ŠKODA FABIA R5:en on hyvä, joten mies itse odottaa myös paljon viikonlopulta.

- Odotan todella rallin alkua. On erittäin motivoivaa olla taas takaisin rallin MM-sarjassa. Me olemme valmiita kisaan, vaikka haaste on suuri. Paljon on vielä opittavaa, mutta kovasti olemme tehneet töitä, ja edistyneet myös. Iso kiitos kumppaneillemme, jotka ovat mahdollistaneet kautemme jatkumisen. Nyt on meistä kiinni näyttää mitä osaamme, Pietarinen summasi.

Rally Estoniassa ohjelmassa on 17 erikoiskoetta ja 233,40 EK-kilometriä, kun taas Kouvolan SM-rallissa kilpailijoiden välinen paremmuus selvitetään jo seitsemällä erikoiskokeella ja 106,36 EK-kilometrin matkalla.

Teksti: Miika Wuorela/ Skoda Motorsport Suomi

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.