Kesäkauden avauskilpailun voittanut Jaakko Lavio johtaa BMW Ralli -sarjaa. Kuva: Marko Kyöstilä.

Neljä kuljettajaa käy tiukkaa kamppailua rallin BMW-sarjan mestaruudesta, kun jäljellä on kaksi osakilpailua.

BMW-merkkisarja on osoittanut tälläkin kaudella tasaisuutensa, sillä kaikissa neljässä ajetussa osakilpailussa on ollut eri voittaja.

AL-Härmän Sami Laurila voitti tammikuussa Savonlinnan Seurahuone-rallin, EPUA:n Lasse Hirvijärvi helmikuussa Laukaan Peurunka-rallin, AL-Härmän Riku Koski maaliskuussa Lapua-rallin ja Jämsän Äijien Jaakko Lavio kesäkuussa Oripäässä Kaasujalka-rallin.

Kaikissa kolmessa ajamassaan kisassa kärkikolmikkoon sijoittunut Lavio johtaa sarjaa 61 pisteellä. Niin ikään kolmesta kisasta pisteitä keränneillä Laurilalla ja Koskella on 57 pistettä. Lappeenrannan RT:n Toni Parkkisen 56 pistettä ovat yhtälailla peräisin kolmesta kisasta.

Loppupisteisiin lasketaan kilpailijan viisi parasta sijoitusta, joten mestaruuteen mielivien kuljettajien on ajettava kärkivauhtia maaliin sekä nyt lauantaina 7. syyskuuta Urjala-rallissa että sarjan 12. lokakuuta päättävässä Naantalin Rantarallissa.

Nyt lauantaina ajettavassa Urjala-rallissa ajetaan 156 erikoiskoekilometriä Akaan, Forssan, Hämeenlinnan ja Urjalan teillä. Kilpailun keskuspaikkana toimii Toijala.

BMW Ralli -sarjan 11 autokuntaa ajavat numeroilla 65-75 käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, eli Jaakko Lavion numero on 75, Sami Laurilan 74 ja Riku Kosken 73.

Urjala-rallin reaaliaikainen tulosseuranta löytyy sivustolta www.mut-palvelu.fi.

Lisätietoa BMW Ralli -sarjasta:

www.bmwrallisarja.fi
facebook.com/bmwrallisarja

Teksti: Pekka Virtanen, BMW Ralli -sarjan tiedottaja.

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla