Samuli Vuorisalo ei näe muita vaihtoehtoja kuin voittaa Pohjanmaalla. Kuva: Janne Pieviläinen

Ralli SM -sarjan toinen kesäkisa ajetaan tulevana viikonloppuna kaksipäiväisen SM Pohjanmaa Rallin merkeissä. SM3-luokkaan osallistuva Samuli Vuorisalo ja kartanlukija Henri Arpiainen pyrkivät Pohjanmaan lakeuksilla kirkastamaan kolmen kakkossijan putken.

Valmistautuminen kisaan on sujunut hyvin ja ”mieli on kirkas” pari päivää ennen kisan alkua.

– Kesäisin ralliajatuksin lähdemme kohti lakeuksia. Kouvolassa oli hyvää taistelua ja sitähän kaipaa aina lisää eli hyvillä tunnelmilla kohti viikonloppua. Kisaan valmistautuminen on mennyt hyvin, kun viime viikonloppuna saimme ajettua runsaat testikilometrit ja torstaina ajellaan vielä pienimuotoinen shakedown. Lisäksi olemme käyneet läpi Kouvolan kisan in-carit ja koitettu poimia sieltä oikeita asioita taas matkaan, Samuli kertoo.

Vuorisalo on urallaan aiemminkin kilpaillut Pohjanmaalla, joten täysin uuteen ympäristöön ei kuljettajakaksikko joudu. Kauden kolmesta aikaisemmasta kisasta kaksikko on napsinut kolme kakkossijaa, joten nyt ei ole mitään muuta mielessä kuin kisan voitto.

– Aikaisemmilta kerroilta, mitä tuon seudun tiestöistä on jäänyt mieleen, niin aika aakeeta laakeeta ovat tiet olleet. Paljon suoria ja niiden päässä tiukkoja mutkia niin toivotaan, että nyt olisi vähän ajettavammat tiet, koska ne olisi ainakin itselle mielekkäämpiä.

– Kyllä nyt lähdetään alusta asti ihan täysillä ajamaan voitosta. Kolme kakkossijaa nyt tullut putkeen, niin ei ole muita vaihtoehtoja. Voitto toisi myös mukavan lisäbonuksen, kun pääsisi vihdoin ja viimein leikkaamaan nämä komeat ”kalapuikot” pois, Vuorisalo virnistää.

Teksti: Samuli Vuorisalon tiedotus

Samuli Vuorisalo: ”Yksi sija pyritään parantamaan”

Samuli Vuorisalo toiseksi Mikkelin SM-rallissa

Samuli Vuorisalo avaa SM-kautensa Mikkelissä

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla