VIP-yleisöllä on mahdollisuus ihailla aitiopaikalta mm. SM-sarjaa johtavan Eerik Pietarisen menoa. Kuva: AKK/Aki Vuorinen

SM Pohjanmaa Ralli järjestetään Seinäjoen ja lähikuntien alueella 15.-16. kesäkuuta. Muutaman vuoden tauon jälkeen SM-arvolla jälleen järjestettävä Pohjanmaa Ralli aikoo panostaa täydellä teholla yleisön viihtyvyyteen.

Pohjanmaan SM-ralli on Ralli SM -sarjan kauden viides osakilpailu. Ralli ajetaan Seinäjoen, Vaasan. Lapuan, Isonkyrön ja Laihian kuntien alueella 15.-16. kesäkuuta. Rallin tarkempi reittikartta julkistetaan tapahtuma-aamuna klo 8.00.

Kilpailijoiden ilmoittautuminen Pohjanmaa Ralliin on vielä avoinna, mutta Pohjanmaan rallipoluille voidaan odottaa jopa yli 100 kilpailijaa. Yhteensä 350 kilometrin pituinen ralli ajetaan kahdeksalla erikoiskokeella.

Kilpailutoimistona ja tapahtuman virallisena majoituspaikkana toimii Hotelli Sorsanpesä Seinäjoella. Rallipaketit tulevat myyntiin tapahtuma-aamuna, ja jokaiselle erikoiskokeelle on myös mahdollista ostaa yksittäislippuja.

VIP-tilaisuus tarjoaa korkealaatuisen rallielämyksen

SM Pohjanmaa Rallin VIP-tilaisuuteen on lyöty tänä vuonna entistä enemmän resursseja, ja paikalle odotetaankin ennätysyleisöä. VIP-vieraille on tarjolla mm. tasokas buffet-illallinen, oma VIP-juontaja, hyvät katsomopaikat aidatulla VIP-alueella ja oma bändi viihdyttämässä koko tilaisuuden ajan. Lisäksi Seinäjoelta on järjestetty oma bussikuljetus VIP-alueelle.

VIP-tilaisuus järjestetään rallin avauspäivänä perjantaina Auneksen alueella Seinäjoen keskustan välittömässä läheisyydessä. VIP-lippuja on myyty hyvin ennakkoon, ja järjestäjä kehottaakin halukkaita hankkimaan liput välittömästi varmistaakseen paikkansa VIP-katsomossa.

Teksti: Pohjanmaa Ralli

Sanna-Kaisa Tiilikka lähtee Pohjanmaalle haastamaan mieskilpailijat: “Pohjanmaa rallin tiestö sopii ajotyylilleni”

Mäkinen lähtee Pohjanmaa ralliin voittamaan: ”Ei ole varaa antaa siimaa yhtään”

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.