Vauhdissa Teemu Asunmaa, SM-Rallin sarjan SM1 -luokan pistesijaa kolme hallitseva kuljettaja. Kuva: Hannuphoto/Hannu Rainamo

Huittisissa ja Sastamalassa ajetaan 31.8.-1.9.2018 SM-Rallin kuudes osakilpailu, Enset SM-Ralli. Perjantaina kilpailijat nuotittavat reitin ja illalla 31.8. kilpailijoilla on mahdollisuus osallistua erilliselle testierikoiskokeelle eli Shakedownille Sastamalan keskustan läheisyydessä.

Enset SM-Ralli ajetaan lauantaina 1.9. Huittisten ja Sastamalan haastavilla ja vaihtelevilla sorateillä. Enset SM-Rallin järjestävät yhteistyössä Sastamalan AU ja Huittisten UA.

– Tiedossa on yhteensä kahdeksan erikoiskokeen kilpailu. Kaksi erikoiskokeista on kahdesti ajettavia, Enset SM-Rallin kilpailunjohtaja Jari Tuomisto ja reittijohtaja Ari-Pekka Saarinen sanovat.

Suunnitelmissa on, että Enset SM-Rallin viimeinen erikoiskoe toteutetaan samaan tapaan, kuin vuonna 2016, yleisöystävällisenä erikoiskokeena Sastamalassa ja se päättyy Hopun alueelle. Sinne järjestetään VIP-alue sekä rallitunnelman nostattajaksi myös näytösajoa ja ravintolapalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kilpailun ratkettua estradilla saa seurata elävää musiikkia, kun lavan ottaa haltuunsa Irina.

Teksti: Janika Ihanamäki, Enset SM-Rallin tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla