Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma kisaavat tällä autolla tulevana lauantaina ajettavassa Ikaalisten Kylpylärallissa. Kuva: Koski-Lammi Motorsport

Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma lähtivät rallin SM-sarjan talvikauteen tavoittelemaan pistesijoja sekä hyviä asetelmia Tulevaisuuden Tähti -kilpailua ajatellen. Nuo tavoitteet jäivät kuitenkin saavuttamatta, kuten myös pistetilin avaaminen.

Tunturirallissa kilpailu keskeytyi jo ensimmäisenä päivänä, Mikkelissä sekä Joensuussa Citroenin renkaat osoittivat kohti taivasta ja nyt kesäkauteen lähdetään ilman minkäänlaisia tulostavoitteita.

– Hyvillä fiiliksillä olemme lähdössä kohti Ikaalisia. Autoa emme sorapinnalla valitettavasti ole ehtineet testata, mutta tämä onkin loistava testikilpailu ennen seuraavaa rallin SM-sarjan osakilpailua. Tavoitteena Ikaalisten Kylpylärallissa on maalin pääsy ja ensimmäinen ehjä kilpailu tällä autolla, kertoo Heikki Koski-Lammi ennen kesäkauden avausta.

Kartanlukija Kari Luomakin on positiivisin miettein ja pitää kilpailun ajankohtaa juuri sopivana aloittaa kesäkausi. Luoman mielessä onkin saada homma uudestaan ”rokkaamaan”.

– Lähdemme Heikin kanssa nyt puhtaalta pöydältä liikenteeseen. Sarjassa meillä ei enää tavoitteita ole. Paineita myöskään emme ota harteillemme. Pyrimme saamaan asiat oikeisiin uomiin ja ajoa ehjäksi, avaa Kari Luoma kesäkauden tavoitteita.

Samassa rallissa kilpailee myös RSJM-sarjaa tasapistein Jaakko Tullan kanssa johtava veljeksistä nuorin, Juho Koski-Lammi. Kilpailusta mielenkiintoisen tekee se, että kyseessä on Juhon ensimmäinen nuottikilpailu. Kartanlukijan paikalla istuvalla Arto Ala-Kokkilalla on jo runsas kokemus nuottiralleista.

– Nyt pääsee näkemään ja kokemaan miten nuotti toimii itse kilpailutilanteessa. Olemme Arton kanssa jo saaneet sujuvuutta nuotin tekoon. Odotan lauantaina ajettavaa rallia innolla ja tästä kokemuksesta tulee olemaan paljon hyötyä tulevaisuudessa, pohtii Honda-kuljettaja Juho Koski-Lammi ensikosketustaan nuottikilpailuun.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla