Pensas Racing tuo Renault Megane Coupe V1600-kilpurinsa näytille Pohjanmaan Suurmessuille. Kuva: Juha Pensas

Pohjanmaa ralli ajetaan 15.-16. kesäkuuta, ja kilpailu on jälleen tälle vuodelle noussut SM-sarjaan mukaan. Pohjanmaa rallin reitti kulkee Seinäjoen ja lähikuntien alueella.

Kilpailukeskuksena toimii hotelli Sorsanpesä. Pohjanmaan osakilpailu on näyttävästi esillä myös Pohjanmaan Suurmessuilla 7.-8. huhtikuuta.

Pohjanmaan Suurmessut järjestetään Vaasan Botniahallissa, minne Pohjanmaa rallin tapahtumaosasto niin ikään rantautuu. Pohjanmaa rallin osastolla on esillä SM-sarjan kilpailukalustoa, kun Pensas Racing tuo Renault Megane Coupe V1600-kilpurinsa näytille viikonlopun ajaksi.

Kilpailunjohtaja Erkki Hemminki puhkuu intoa rallin järjestelyjen alla. Mies lupaa ralliviikonlopulle kovatasoista kisailua ja yleisöystävällistä oheisohjelmaa.

– Kilpailukeskuksena toimii koko kilpailunajan Hotelli Sorsanpesä Seinäjoella. Huoltoalueena on pejantaina 15. kesäkuuta Rengastien Autotarvikkeen piha-alue ja lauantaina 16. kesäkuuta Isonkyrön koulukeskus, joihin molempina päivinä on yleisöllä vapaa pääsy. Rallipaketteja on myytävänä myöhemmin ilmoitettavissa myyntipisteissä, tiedottaa Hemminki.

Erikoiskokeet suunnitellaan Seinäjoen ja lähikuntien alueelle, mutta pidetään salassa lähes kilpailun alkuun saakka. Tänä vuonna VIP-alueeseen panostetaan entistä enemmän, ja alueelle on muun muassa bussikuljetus.

– Erikoiskokeita löytyy kahdeksan kappaletta, joiden yhteispituus on noin 115 kilometriä. Erikoiskokeista kaksi ajetaan perjantaina ja loput lauantaina.  Kannattaa seurata tarkasti Pohjanmaa rallin Facebook– ja nettisivuja, minne päivitetään tietoa reitistä ja muista uutisista ensimmäisenä. Nyt kaikki vain  katsomaan Suomen kovinta rallisarjaa, sillä sitähän ei tiedä jos joitain yllätysnimiä löytyisi lähtöluettelosta! Niin ja onhan perjantaina lisäksi VIP-alue, missä riittää hyvää ruokaa ja ohjelmaa rallin lisäksi, myhäilee Hemminki tyytyväisenä rallin tarjontaan.

Pohjanmaa rallin osastolla Suurmessuilla voi tutustua tarkemmin sekä kilpa-autoon että rallitapahtumaan. Pohjanmaa rallin Facebook-sivuilla järjestetään samanaikaisesti messujen kanssa messukilpailu, jossa arvotaan kaksi Pohjanmaa rallin VIP-pakettia kaikkien osallistujien kesken.

Teksti: Pohjanmaa rallin Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla