Laitilan kaupungin edustajat, Turun Moottoriseuran edustajat sekä Vakka-Suomen Urheiluautoilijoiden edustaja keskustelemassa Laitilan autourheilun superviikonlopusta:25.8.2018 Oili Jalonen ralli sekä 26.8.2018 Jokamiehen Kiekaus V-SUA 50 V. Kuva: Oili Jalonen rallin Tiedotus

Tämän vuoden Oili Jalonen ralli kaasutellaan Rallin Suomen Juniorimestaruus rallisarjan neljäntenä osakilpailuna 25.

elokuuta.  Oili Jalonen Oy toimii edelleen rallin pääyhteistyökumppanina.      

Laitilan kaupungin myötämielisen suhtautumisen myötä kilpailupaikkakunnaksi muuttui Laitila ja kaikki toiminnot on keskitetty aivan valtatie kahdeksan välittömään läheisyyteen. Kilpailutoimistona ja ralliravintolana toimii ravintola Wilhelmiina  & Waltteri. Kilpailukaluston katsastus suoritetaan Länsirannikon Koulutus Oy / WinNovan tiloissa ja huoltoparkki on näiden välittömässä läheisyydessä.

Kilpailun lähtö tapahtuu 25.8. kello 12.01 Laitilan torin vierestä Keskuskadulta. Maaliin ensimmäiset kilpailijat saapuvat noin kello 17 aikaan samaan paikkaan Laitilan torille. Kilpailukeskuksen sijaitessa lähempänä reittiä, on Oili Jalonen rallin reitti saatu paketoitua kokonaisuudessaan vaivaiseen 155 kilometriin, sisältäen viisi erikoiskoetta ja 62 erikoiskoekilometriä. Luokkia tulee olemaan tarjolla RSJM-luokkien lisäksi runsaasti, niin nuotista kuin ilmankin. Nuotituskin on saatu mahtumaan lauantaille, reitin ollessa niin kompakti.

Kilpailun nettisivut: www.tms.fi/ralli
Facebook-sivut: www.facebook.com/tmsralli

Teksti: Oili Jalonen rallin tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.