Crazy Mike on säväyttänyt näyttävällä autollaan talven tapahtumissa. Kuva: Crazy Miken Tiedotus

Mauri “Crazy Mike” Uuskosken mennyt viikko on ollut täynnä toimintaa autourheilu rintamalla. Maaliskuun 3. päivä Crazy Mike ja “Jarppi” vierailivat JMK-rallissa Jämsässä. Keskiviikona 7.3.

oli vuorossa erilainen autourheilutapahtuma Tampereen Pistejääradan merkeissä.

Jämsän ralli kuului F-rallisarjaan. Kilpailuun oli ilmoittautunut ennätykselliset 260 kilpailijaparia. Crazy Mike ja Jarppi ajoivat Jaguarilla legendaarisen Ouninpohjan erikoiskokeen ennen etuautoja.

– Meille oli tärkeää olla Jaguarilla mukana juuri yhteistyökumppanin nimeä kantavassa kilpailussa. Ajoimme Ouninpohjan ja maalissa olimme mukana JMK:n eli Jämsän Metalli ja Kuljetus Oy:n VIP-vieraiden joukossa. Teimme maalissa värikkään tulituksen ja porukka viihtyi, Crazy Mike fiilisteli.

Tommi Mäkinen vieraili myös VIP-alueella. Itse autosta kuljettaja totesi, että pienillä muutoksilla ajettavuus parantuu.

– Jaguarin perävälitys ei ole paras mahdollinen, siihen perehdymme jatkossa. Moottori toimii hienosti ja äänet säväyttää, Crazy Mike toteaa.

Nyt jo 43 kertaa ajettu Tampereen Pistejäätakilpailu on Pyynikin Urheilukentällä ajettava nopeatempoinen kutsukilpailu. Crazy Mike oli kutsuttu mukaan rallicross-Peugeotilla. Pyynikin tapahtuma on erilainen, sillä nytkin paikalla oli noin 1 300 ihmistä. Crazy Mike ajoi näyttäviä lähtöjä, vaikka etuveto jää yleensä lähdössä. Sijoitus oli 13s.

– Tavallaan hyvä fiilis jäi illasta, mutta auto ei ollut paras ajettava lyhyelle ovaaliradalle. Auton takapää olisi saanut “liitää” enempi. Loppua kohti ajoni parani, mutta viimeisessä erässä autosta katkesi vetonivel. Mutta hieno show se oli, Järvelässä asuva Crazy Mike paketoi Tampereen reissun.

Teksti: Vesa Rauhala

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla