Pasi ja Susanna Laaksomaa saapuvat maailmankuuluun Kakariston risteykseen Ouninpohjan erikoiskokeella. Kuva: Juuso Kuhanen

Peräti 262 autokuntaa starttasi lauantaina 3. maaliskuuta Jämsässä ajettuun JMK-Ralliin. Myös lahtelainen kilpailijakaksikko Pasi ja Susanna Laaksomaa lähtivät nauttimaan muun muassa Suomen MM-rallista tutusta Ouninpohjan erikoiskokeesta, nyt tosin lumipinnalla.

Laaksomaiden Jämsän vierailu oli erittäin onnistunut, sillä he ajoivat luokan 18 voittoon.

Parivaljakon vauhti oli heti kättelyssä kohdallaan ja se näkyi myös kellotaulussa.

– Luokassamme kisaan starttasi 11 autokuntaa, joten kilpailua riitti. Pystyimme kuitenkin ajamaan jokaiselle pätkälle pohjat ja nappaamaan voiton kotiin, Laaksomaa kertoi tyytyväisenä.

Erityisesti Ouninpohjan vuoristorata sai kylmät väreet pintaan ja kilpailun aikana riitti myös toimintaseikkailuelokuvan aineksia.

– Välillä oli kyllä tosi huimaa menoa, kun täytyi taiteilla erittäin syvissä ajourissa. Neljännellä erikoiskokeella lisäksi sähläsin lisävalojen kanssa sen verran, että tulimme hetken aivan totaalisen sokkona. Pelkillä normaaleilla lähivaloilla kun ei oikein kisaolosuhteissa tee mitään. Loppu hyvin kaikki hyvin ja Ouninpohja oli kyllä kerta kaikkiaan fantastinen erikoiskoe. Upea ralli! Laaksomaa hehkutti.

Tuloksia, luokka 18, JMK-Ralli 3.3.2018
1. Pasi Laaksomaa 43.27,1
2. Tomi Jutila + 1.49,5
3. Mikko Anttonen + 2.17,8
4. Mika Luukka + 2.19,7
5. Mikael Laakso + 2.58,0

Teksti: Sami Kolsi / Laaksomaa Racing Team tiedottaja

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla