"Taso meidän luokassa on tällä hetkellä todella kova", kuvailee Lindberg. Kuva: Hannuphoto/Hannu Rainamo

Porvoolaisen Jussi Lindbergin rallikausi jatkuu tänä viikonloppuna, kun Ralli SM -sarjan talvikauden viimeinen osakilpailu kurvaillaan Joensuun ympäristössä.

SM3-luokan kolmannella sijalla oleva Lindberg starttaa Itäralliin nyt jo neljättä kertaa, ja seudun vauhdikkaat rallitiet onkin miehen mieleen.

– Aika vauhdikasta tiestöä ja paljon ylityksiä löytyy reitiltä. On niin siistejä pätkiä, että niistä ei voi olla pitämättä. Varmasti on tänäkin vuonna paljon luonnetta vaativia paikkoja, mutta täytyy vain koittaa pitää oikea nilkka suorana, Lindberg naurahtaa

Kun edellisestä SM-osakilpailusta on kulunut vain kaksi viikkoa, ei lyhyt valmistautumisaika jättänyt Lindbergille mahdollisuuksia auton testaamiselle, mutta SM3-luokan kärkikahinoihin mies on kuitenkin valmis.

– Perushuoltoa enempää olla ehditty tässä välissä tekemään, mutta auto kuitenkin tuntui ihan hyvältä Mikkelin jälkeen.

– Taso meidän luokassa on tällä hetkellä todella kova, joten kyllä noita jätkiä vastaan täytyy ihan täysillä puristaa loppuun asti. Meillä on myös kova taistelu Tulevaisuuden Tähti -tittelistä, joten joka kisassa tavoitteet on oltava korkealla, toteaa Lindberg.

Kuusi erikoiskoetta käsittävä ralli käynnistyy lauantaina päivällä ja voittajia päästään juhlimaan jo myöhemmin saman päivän iltana.

Teksti: Taneli Niinimäki

Jussi Lindberg hamuaa kolmen sakkiin Mikkelin SM Vaakuna-Rallissa

Jussi Lindbergin ralliura jatkuu SM3-luokassa

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla