Aisapari Hellström ja Järvi lähtevät hakemaan hyviä sijoituksia Jämsästä. Kuva: www.TeeJii.net

Markus Hellström avasi kautensa menestyksekkäästi kartanlukijansa Tapio Järven kanssa Kaavin osakilpailussa. Parivaljakko starttaa sarjan toiseen kilpailuun Jämsään kolmannelta sijalta. Tavoitteena heillä on parantaa sijoitustaan F-rallisarjassa entisestään ajamalla kilpailun voitosta.

Rallin reitti on loistava sisältäen esimerkiksi Ouninpohjan, Saalahden ja Ehikin legendaariset erikoiskokeet. Hellström on aina nauttinut ajaa näillä “Suurajojen” teillä ja uhkuu intoa ennen kilpailua.

Kaavin kilpailu oli mieheltä hyvä suoritus, mutta ensimmäinen erikoiskoe sujui vähän tahmeasti. Jämsässä on tarkoitus saada hyvä tulos aikaan jo heti kilpailun alusta asti, joten hän on satsannut aiheeseen esimerkiksi ajamalla harjoituksena Sprint-kilpailun Marttilassa. Volvon osalta Hellström on keskittynyt alustan säätöihin, ja Jämsään lähdetäänkin vähän erilaisella jousella kuin aiemmin.

Hieno talvinen keli, jonka odotetaan jatkuvan myös kilpailuviikonloppuna, lisää kuljettajien halua päästä jatkamaan sarjaa. Ralliin onkin ilmoittautunut yli 250 kilpailijaparia, joten järjestäjillä on edessään työntäyteinen rallipäivä. Yleisölle on luvassa hieno rallishow, jossa varmasti riittää katseltavaa.

Reittikartta, aikataulu ja turvallisuusohjeet

Teksti: Tero Nättiaho

Markus Hellströmillä upea kauden avaus F-rallisarjassa

Hellström intoa puhkuen F-rallisarjan isompaan nuottiluokkaan

Hellströmin taival Toivakassa päättyi kardaanin katkeamiseen

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla