Samuli Vuorisalo. Kuva: Patrick Rupponen

Ralli SM -sarjan talvikauden viimeinen osakilpailu kurvaillaan tulevana viikonloppuna Joensuun vuoristoratamaisissa maisemissa. SM3-luokkaan osallistuva Samuli Vuorisalo sekä kartanlukija Henri Arpiainen lähtevät tulevaan koitokseen hyvillä mielin. Kaksikko avasi oman kilpailukautensa edellisessä osakilpailussa Mikkelissä, josta mukaan tarttui luokan toinen sija.

– Hyvillä mielin tässä tulevaa kisaa odotellaan. Auton kanssa ei olla vielä sen isompia juttuja päästy tekemään Mikkelin kisan jälkeen, mutta torstaina olisi tarkoitus ajaa testit ja koitetaan siellä saada pieniä asioita paremmaksi, Vuorisalo toteaa.

– Huomattavasti helpommat lähtökohdat lähteä Joensuuhun ajamaan, kun on yksi kisa alla ja kilometrejä saatu ”plakkariin”. Lisäksi kisojen välissä ei ole ollut kauhean paljon taukoa, joten tuntuma on varmasti ajamiseen heti paljon parempi. Tähän suhteutettuna uskon, että olemme paljon valmiimpia nyt mitä Mikkelissä, Vuorisalo ennakoi.

Tuleva kisa tulee olemaan todella kova haaste jokaiselle kuljettajalle, koska sen verran kinkkiset tiet Itä-Suomesta löytyy. Vuorisalon tavoitteet tulevaan kisaan ovat selvät.

– Tavoitteet on tietenkin lähteä parantamaan Mikkelin tulosta pykälällä ja että lauantai-iltana oltaisiin listan kärjessä. Mitään ei tule taaskaan saamaan ilmaiseksi ja tässä luokassa kilpailut ovat todella tiukkoja ja marginaalit pieniä. Virheisiin ei ole varaa ja kaiken pitää onnistua täydellisesti, jos mielii voittaa.

Teksti: Samuli Vuorisalon Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla