Juho Koski-Lammi oli yleiskilpailun toinen Pohjola-Rallissa. Kuva: Pekka Mäkinen

Juho Koski-Lammi ja Arto Ala-Kokkila ajoivat ensimmäiseen luokkavoittoonsa lauantaina ajetussa RSJM-sarjan toisessa osakilpailussa Oulussa. Edellisen osakilpailun osat vaihtuivat, kun Jaakko Tulla jäi nyt Oulussa toiseksi 17,8 sekunnin erolla.

Yleiskilpailussa sijoitus oli toinen, sillä Ari-Pekka Koivisto nelivetoisella Subarullaan nousi viimeisellä erikoiskokeella voittoon.

Päivän nopeimpana kaksivetoparina kaksikko ajoi luokkapohjat viidestä erikoiskokeesta neljälle. Erikoiskokeen kolme kellotus oli myös kilpailun nopein aika.

– Päivä sujui ongelmitta ja ylimääräisiä tilanteitakaan meillä ei ollut. Arton (Ala-Kokkila) kanssa yhteistyö on alkanut sujumaan hienosti, sanoo Juho Koski-Lammi voitokkaasta päivästään.

Kartanlukija Arto Ala-Kokkila antoi kehut kuljettajalle.

– Hieno päivä kaiken kaikkiaan ja ralli meni kyllä nappiin. Toki kahdella viimeisellä erikoiskokeella lumipöly haittasi hieman näkyvyyttä. Pientä riskiäkin koitimme jo ottaa, mutta tietenkin järjen kanssa. Juho osaa kyllä ajaa todella fiksua ajoa. Näistä asetelmista on hyvä lähteä valmistautumaan kesäkauteen, pohtii Arto Ala-Kokkila kilpailupäivää pohjoisessa.

Talvikauden jälkeen Juho Koski-Lammi on RSJM-sarjan jaetulla johtopaikalla tasapistein Jaakko Tullan kanssa.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla