Visa Hanhimäki on rallin lajiryhmän ensimmäinen nuorisoneuvonantaja.

AKK:n Rallin Lajiryhmä päätti vuoden 2017 viimeisessä kokouksessaan avata haun, jossa lajiryhmän avuksi lajin kehittämiseen etsitään 17-20-vuotias nuorisoneuvonantaja. Nuorisoneuvonantajaksi haastateltiin kolmea hakijaa, ja lopulta tehtävään valittiin Lammin Urheiluautoilijoita edustava Visa Hanhimäki.

Nuorisoneuvontajan roolina on tuoda lajiryhmälle näkemystä siitä, mitä autourheilusta ja rallista kiinnostuneet nuoret odottavat yleisesti lajiliiton- sekä lajiryhmän toiminnasta sekä ralliautoilusta yleisesti urheilulajina.

Samalla halutaan saada näkemystä siitä, mitä tietokanavia käyttäen saadaan tietoa jaettua nuorison keskuuteen entistä tehokkaammin ja avoimemmin lajia koskevista asioista. Myös vuorovaikutusta lajiryhmän suuntaan halutaan parantaa nuorten, lajista kiinnostuneiden keskuudessa.

Hanhimäelle ralli on tuttua jo vuosien ajalta nuoresta iästä huolimatta ja visioitakin tulevaisuuden varalle riittää.

– Olen pienestä pitäen tykännyt autoista ja viime syksynä liityin Lammin Urheiluautoilijoihin ja pääsin hallitukseenkin mukaan. Rallia ja rallicrossia seuraan eniten ja suosikkikuljettaja on Henri Toivonen. Pyrin neuvonantajan siihen, että lajin parissa ajettaisiin nuorten etuja entistä enemmän sekä sitä, että heitä saataisiin mukaan runsaimmin määrin. Someaktiivisuus ja varsinkin videosisällöt ovat niitä keinoa, joilla nuoret tänä päivänä tavoitetaan, Hanhimäki näkee. 

Nuorisoneuvoanatajan toimikausi kestää 2018 loppuun, ja nuorisoneuvontanaja on mukana lajiyhmätoiminnassa täysipainoisesti läpi vuoden.

Teksti: AKK/Viestintä

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla