Samuli Vuorisalo. Kuva: Patrick Rupponen

Kuluneena viikonloppuna ajettiin Ralli SM -sarjan toinen osakilpailu Mikkelissä Vaakuna-Rallin merkeissä. Oman SM-kautensa Mikkelissä avannut Samuli Vuorisalo sekä kartanlukija Henri Arpiainen sijoittuivat SM3-luokassa hyvän kisan päätteeksi toiselle sijalle.

– Vähän jäi hampaankoloon, mutta silti tyytyväinen tulokseen.

Hienoa kisaa ja vääntöä koko viikonlopun ajan, pienet ovat erot luokassa, mutta Jaro (Kinnunen) meni tällä kertaa kovempaa ja ei pystytty vastaamaan siihen, Vuorisalo toteaa.

– Perjantain yleisöpätkä kurvailtiin vain läpi. Lauantai aloitettiin hyvällä sykkeellä ja oltiin aamun molemmilla pätkillä toiseksi nopeimmat. Iltapäivällä tuli pikkusia murheita auton kanssa, mutta se ei onneksi vaikuttanut lopputulokseen ja päästiin maaliin asti.

Kisatauko näkyi hieman ajamisessa kuskin mielestä, mutta auto osoittautui jälleen todella hyväksi. Missä mies seuraavaksi nähdään ajamassa?

– Ajoon olen ihan tyytyväinen lähtökohtiin nähden, vaikka virheitä tuli jonkin verran ja semmoinen tasaisuus puuttui suorittamisesta. Auto oli hyvä, ja se on voittava auto tähän luokkaan. Kisassa oli pieniä ongelmia vaihteiston ja jarrujen kanssa, mutta siinäkin syy taitaa olla suuremmaksi osaksi ratin ja penkin välissä.

– Eiköhän me tuolla Joensuussa olla viivalla ja koitetaan siellä kirkastaa tämä sija. Tehdään vähän kotiläksyjä ja käydään treenaamassa ennen kisaa, Vuorisalo toteaa lopuksi.

Teksti: Samuli Vuorisalon tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla