Jämsän Äijien aukiolla oli tunnelmaa jo pari vuotta sitten. Kuva: Jussi Hannula

F-rallisarjan toinen osakilpailu JMK Ralli keräsi todella mahtavan määrän osallistujia. Lauantaina 3. maaliskuuta Jämsässä ajettavaan ralliin ilmoittautui määräaikaan mennessä peräti 261 autokuntaa.

Kilpailunjohtaja Jussi Pummila joukkoineen ovat tehneet kilpailun eteen huimasti töitä.

He ovat markkinoineet ja hankkineet Suomen MM-ralleistakin tutut tiet erikoiskokeiksi, Ouninpohja, Ehikki, Vaheri, Kaipolanvuori ja Saalahti. Palkintona oli ennätysmäärä osanottajia kilpailuun.

– Kiitos ja kumarrus teille kaikille 261 ilmoittautuneelle, jotka olette tekemässä kaikkien aikojen parasta talvirallia Jämsän leveysasteelle, kiitteli Pummila ja kertoi samalla tunnelmista tiistai-iltana AUK Jämsän Äijien kerhotiloissa.

– Heikompia alkoi jo pyörryttää, kun 200 meni rikki. Karskimmatkin rupesivat haukkomaan henkeään 230 kohdalla, mutta kun saldona KITI:ssä oli 261, menimme sanattomaksi. Sitä ei varmaan ole koskaan vielä tapahtunut tämän porukan tekemisissä.

Kilpailunjohtaja Jussi Pummila oli seuraamassa kesäkuussa 2017 Toivakka-rallia. Silloin suunniteltiin jo tiukasti maaliskuun 2018 JMK-rallia ja hyvä niin. Kuva: F-Rallisarja Tiedotus

Vaikka Jämsän Äijät olivat varustautuneet peräti 260 kilpailijakuntaa, niin aivan niin suurta määrää ei sentään odotettu.

– Nyt on arvioitava muutama asia uudelleen. Kisa/huoltoalueelle tarvitaan lisää tilaa ja se onnistuu. Myös trailerialue pitää vaihtaa hieman suuremmaksi. Myös turvatoimiin tulee pikkusatsauksia lisää muun muassa pari ambulanssia varmuuden ja turvallisuuden maksimoinniksi, selvitti Pummila.

Ralli alkaa lauantaina 3.3.2018 klo 11.01 Jämsän Äijien aukiolta (osoiteessa Jämsän Äijien aukio, 42100 JÄMSÄ). Kilpailukeskuksena toimii Paunun koulu (osoitteessa Paununkatu 1, Jämsä), minne kilpailijat saapuvat maaliin noin klo 17 tienoilla.

Reittikartta

Lippurannekkeita on myynnistä erikoiskokeiden varrella. Kymmenen euroa maksavalla rannekkeella pääsee jokaiselle erikoiskokeelle. Rannekkeen voi ostaa myös Neste Jämsän Portista tai kilpailukeskuksesta, joista on myös mahdollisuus ostaa kartan paperiversio.

Seuraa rallin ennakkotiedotusta näiltä sivuilta:

www.aukjamsanaijat.fi/jmk2018

www.f-rallisarja.fi

JMK Ralli 2018 Facebookissa

AUK Jämsän Äijät Facebookissa

F-rallisarja Facebookissa

Teksti: F-Rallisarja tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla