Jussi Lindberg. Kuva: Taneli Niinimäki

Jussi Lindbergin rallikausi jatkui viikonloppuna, kun Ralli SM-kauden toinen osakilpailu kurvailtiin Mikkelin nopeavauhtisilla teillä. Vaihtelevasti kulkenut kilpailu toi porvoolaiselle maalissa SM3-luokan viidenneksi korkeimmat sarjapisteet.

– Välillä ek-ajat oli siellä missä pitääkin, mutta taas joillain erikoiskokeilla jäätiin liikaa.

Luulen että pitkillä ja vauhdikkailla osuuksilla hävittiin vähän huippunopeuden takia. Auto saatiin nyt kuitenkin paremmaksi, vaikka vähän jouduttiin alustaa säätämään, Lindberg kertasi viikonloppuaan.

Vaikka tavoite jäikin muutaman pykälän päähän, on Lindberg valmis korjaamaan tilanteen vajaan kahden viikon kuluttua, kun talvikauden päätösosakilpailu polkaistaan käyntiin Joensuussa.

– Lopputulos jäi tavoitteesta, mutta toki luokassa on erittäin kova taso ja se nousee koko ajan. Ne pienet virheet sieltä täältä täytyy saada karsittua vielä pois. Joensuussa on nostettava vauhtia ja päättäväisyyttä, jos mielii taistella mitaleista tällä kaudella, totesi Lindberg.

Kun kaksi osakilpailua on ajettu, majailee Lindberg kartanlukijansa Tuuka Tyyskän kanssa SM3-luokan kolmannella sijalla. Luokan piikkipaikkaa pitää hallussaan Jaro Kinnunen ja toisena on Lindbergin kanssa Tulevaisuuden Tähti -tittelistä taisteleva Niko Mäkinen.

SM3-luokan pistetilanne kahden osakilpailun jälkeen:

1. Jaro Kinnunen 59

2. Niko Mäkinen 40

3. Jussi Lindberg 30

4. Henri Hokkala 28

5. Anssi Rytkönen 20

Teksti: Taneli Niinimäki

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.