Eerik Pietarinen (oik.) ja Juhana Raitanen haluavat jatkaa voitto putkeaan Mikkelin SM Vaakuna-Rallissa. Kuva: Hannu Rainamo

Eerik Pietarinen lähtee perjantaina starttaavaan Mikkelin SM Vaakuna-ralliin sarjajohtajalle kuuluvan ovinumeron 1 koristamana. Rovaniemellä ajetun SM-avauksen voitto ei miestä yllättänyt, vaan toi vahvistusta sille, että asioita tehdään oikein.

– Tunturin voitosta on edelleen hyvä mieli. Voittajalle kuuluvat poronsarvet löysivät paikkansa keskeiseltä ja näkyvältä paikalta kotoa. Voitto ei tullut mitenkään yllätyksenä, sillä se on aina tavoite, kun kilpaillaan. Mikkeli ei ole mitenkään poikkeus, vaan voitosta aiomme ajaa sielläkin, SM1-luokan sarjajohtaja Pietarinen naulaa.

Laajaa huomiota Mikkelin SM-ralli tulee keräämään Skoda Motorsportin tuoreen tehdaskuljettajan Kalle Rovanperän osallistuessa jälleen kotimaan kilpailuun. Huomion lisäksi Eerik Pietarinen tulee saamaan kovan kilpakumppanin 17-vuotiaasta teinikuskista. 24-vuotias Pietarinen nimeääkin Rovanperän ykköshaastajakseen.

– Kalle tuo kovan haasteen, mutta täytyy muistaa, että muutkin menevät varmasti kovaa. Mikkelin tiet ovat Rovaniemen teitä teknisemmät, mutta minulle se on parempi, mitä teknisempää tietä on tarjolla, toteaa Pietarinen itsevarmasti.

SM VAAKUNA-RALLIN AIKATAULU

PE 16.2.
EK1, startti klo 18.35

LA 17.2.
EK2 11.09
EK3 11.34
EK4 13.37
EK5 14.31
EK6 17.05
EK7 17.30
Rallin maali 18.19

Teksti: Eerik Pietarisen tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla