Antti Selivaara. Kuva: Jarno Saari

Kotimainen arvosarja Ralli SM jatkuu viikonvaihteessa (16.-17.2.) Mikkelin ympäristössä. Antti Selivaara on valmistautunut hyvin kauden toiseen osakilpailuun.

Selivaara ja kartanlukija Teemu Horkama kävivät viikko sitten ajamassa treenimielessä Ähtärissä järjestetyn Autopirtti-rallin.

– Siellä ei tosin ollut kilpailunumerot kyljessä, vaan ajoimme 0-autotehtävissä. Reitti oli todella hieno ja vastasi suurelta osin Mikkelin tiestöä korkeuseroineen, Selivaara kertoi.

Porilainen Subaru-kuljettaja käynnisti tämän kilpailukauden Tunturirallissa teknisten vaikeuksien myötä SM2-luokan kuudennella sijalla, joka tulos ei vastannut odotuksia.

– Nyt lähdetään hyvillä fiiliksillä Mikkeliin. Tykkään sen alueen tiestöstä, kun saa ajaa isoja teitä ja pääsee välillä vähän ilmaankin.

– Ajetaan vielä lyhyt nuottitreeni torstaina iltapäivällä, josta sitten matka jatkuu kohti perjantain nuotituspäivää. Tavoitteena on nousta sarjataulukossa ainakin yhden sijan ylöspäin eli viidenneksi, Selivaara päätti.

Jyväskylän MM-rallista tuttu Ralliradio laajensi toimintansa myös SM-ralleihin. Yle Areenasta voi jokaisen SM-rallin seurata alusta loppuun: areena.yle.fi

Lisätietoa Ralli SM -sarjasta ja tulospalvelu löytyy: www.rallism.fi

Teksti: Jarno Saari

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla