Heikki Koski-Lammi. Kuva: Timka Seppänen / Solid Photo

Heikki Koski-Lammin ja Kari Luoman Arctic Lapland Rally -debyytti jäi vain perjantain mittaiseksi. Mikkeliin kaksikko lähtee nälkäisenä saalistamaan pistetilin avausta. Tunturirallin alusta saakka vaivanneet kytkinongelmat on selätetty käymällä auto kokonaan läpi ja Citroenia on ehditty myös testata lisää.

Tunturirallissa ilmennyt auton levottomuus on saatu kitkettyä pois ja lääkkeitä spoorissa ajamiseen on saatu lisää.

– Mikkelissä on hienoa ja isoa tietä, joka sopii hyvin Citroenille. Tavoitteenani Vaakuna-rallissa olisi onnistua ja päästä maaliin mahdollisimman hyvillä sijoituksilla. Toivottavasti auto toimisi nyt kuten sen kuuluukin, pohtii Heikki Koski-Lammi tulevana viikonloppuna ajettavaa kauden toista SM osakilpailua.

Myös Koski-Lammin vieressä istuva Kari Luoma odottaa Mikkelistä hyvää suoritusta. Vaakuna-rallissa maltti ei enää ole valttia vaan kovaa on mentävä.

– Arctic Lapland Rally on ongelmiensa kanssa nyt historiaa ja katseemme on kohti Mikkeliä. Luokassamme on todella kova taso ja jos kuudenkin nippuun pystymme ajamaan, niin olemme todella tyytyväisiä. Taistelemaan ilman muuta lähdemme, sanoo kokenut kartanlukija Luoma Mikkeliä edeltävällä viikolla.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla