Neste Ralli järjestetään tänä vuonna 26.-27. heinäkuuta. Kuva: AKK

Suomen MM-rallin kilpailureitti 2018 erikoiskokeineen tullaan julkaisemaan maaliskuun 6. päivä. Reitti tarjoaa runsaasti uutta vannoutuneemmillekin katsojille sekä ilmentää myös vahvistunutta kuntayhteistyötä Laukaan ja Äänekosken alueella, MM-ralliorganisaatiosta vihjataan.

Reitin julkaisuun on vielä neljä viikkoa, mutta Neste Rallin tekijöitä jo kihelmöi. Reittitiimi on tehnyt jälleen valtavan urakan haravoidessaan ja puntaroidessaan mahdollisia erikoiskokeita, jotka toisivat odottavan hymyn sekä kilpailijoiden, tiimien että tietenkin yleisön huulille.

”Palapeli alkaa olla kasassa ja FIA:n viimeisiä hyväksyntöjä vaille esittelyvalmis. Reittifilosofiamme vastaa hyvin nykyautojen vaatimuksiin, ja uskon että tänä kesänä erikoiskokeet tulevat tarjoamaan entistä enemmän mielenkiintoa vannoutuneemmillekin rallifaneille”, valottaa Neste Rallin reitistä vastaava apulaiskilpailujohtaja Kari Nuutinen.

”Pääsemme esittelemään maaliskuun alussa tarkemmin myös vahvistunutta kuntayhteistyöstä Keski-Suomessa: olemme solmineet uuden sopimuksen Laukaan kanssa, ja Äänekosken kanssa jatkamme jo entuudestaan onnistunutta yhteistyötä. Molemmat yhteistyömuodot tulevat varmasti miellyttämään yleisöämme”, vinkkaa Neste Rallin promoottori Jani Backman.

Suomen MM-rallin reitin julkistamisen yhteydessä 6.3. käynnistyy myös kilpailun virallinen ennakkolipunmyynti AKK:n verkkokaupassa osoitteessa: www.moottoriurheilukauppa.fi. Suomalaisen autourheilun verkkokauppa tarjoaa jo nyt Rallipasseja sekä Rallipassilahjakortteja. Lisenssikumppani HighPeakin ylläpitämään kauppaan ilmestyvät kevään myötä lisäksi uudistuneet Neste Ralli -tuotteet.

Tapahtuman virallinen hospitality-ennakkomyynti on käynnistynyt yhteistyössä Starsquadin kanssa. Nopeille varaajille tarjotaan ennakkoetuna -10% alennus sekä kaupunki- että metsäerikoiskokeiden varrella sijaitsevista hospitality-tilaisuuksista, kun liput varaa 5.3. mennessä. Tilaisuuksiin pääsee tutustumaan tarkemmin osoitteessa: Starsquadin verkkosivuilla.

Neste Ralli järjestetään 26.-29. heinäkuuta.

Teksti: Neste Ralli Viestintä

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla