Heikki Koski-Lammin Citroen ei tällä kertaa suostunut yhteistyöhön. Kuva: Jussi Rantala

Heikki Koski-Lammin ja Kari Luoman SM3 -luokan debyytti Tunturirallissa loppui Mäntyvaaran yötauolle. Citroenin ongelmat alkoivat heti lähtölavalla, kun kytkin lakkasi toimimasta.

Ensimmäiset erikoiskokeet ennen huoltoa kilpailijapari joutui ajamaan käytännössä ilman kytkintä.

Kilpailun neljännellä erikoiskokeella Siikakämässä renkaat loppuivat aivan täysin ja siellä heille tuli kaksi lievää ulosajoa. Toisessa ulkoilussa kuluikin reilusti aikaa. Päivän viimeinen Mäntyvaaran erikoiskoe ajettiinkin sitten nastattomilla renkailla.

– Vielä ei oikein kerennyt nähdä mihin vauhti riittää kilpailun jäädessä näin lyhyeksi. Siikakämässä jäimme ensiksi pöperölle jumiin pariksi minuutiksi kun yksinkertaisesti ei nastan nastaa enää ollut renkaissa jäljellä. Kun siitä oli päästy niin ajoimme seuraavan risteyksen suoraksi, mitään ei ollut tehtävissä kun pyörissä ei ollut minkäänlaista pitoa, kertoo Heikki Koski-Lammi Siikakämän tapahtumistaan.

Lopullisesti kilpailu jäi kesken, kun kaksikko oli lähdössä kohti parc fermeetä starttimoottorin hajottua. Startin vaihtamiseen kului liikaa aikaa, eivätkä he ehtineet aikatarkastusasemalle ajoissa. Tämän vuoksi heidät jouduttiin sulkemaan kilpailusta

– Olisi ollut hienoa vielä ajaa lauantaipäiväkin ja saada lisää kilpailukokemusta Citroenin kanssa, harmittelee Heikki Koski-Lammi keskeytystään.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla