Tade Lario on hyvässä vauhdissa Monte Carlossa. Kuva: Honza Fronek/Rally-mania.cz.

Helsinkiläinen rallilupaus Taisko “Tade” Lario on aloittanut uransa ensimmäisen Monte Carlon rallin vaiherikkaasti. Lario on omassa WRC3-luokassaan komeasti toinen perjantain ajopäivän jälkeen. Myös yleiskilpailussa etuvetoisella Peugeot 208 R2 -autolla kilpaileva Lario on upeasti 22.

sijalla.

Larion matkaan on mahtunut monenlaista käännettä, mutta 22-vuotias nuorukainen on pitänyt autonsa penkkojen välissä kaikissa käänteissä.

– Torstaina illalla tosiaan oli lunta, jäätä ja asvalttia pätkillä. Se meni yllättävän hyvin ja jopa paremmin kuin osasin odottaa. Toisella pätkällä oltiin jo luokassa toiseksi nopeimpia, Lario muistelee.

– Perjantaiaamuna otettiin slicksit varman päälle ja se sujui ihan hyvin. Iltapäivän lenkillä oli taas vähän liian kova kumi alla. Kisaa on kuitenkin vielä paljon jäljellä. Tosi positiivisin fiiliksin jatketaan huomenna, Lario jatkaa.

Lario on onnistunut selättämään kahden ensimmäisen kisapäivän aikana suurimmat Monte Carlon rallin haasteet, mutta lauantaina on jälleen edessä uusi olosuhde.

– Kilvanajo on kovaa, mutta hyvin me on siihen vastattu omassa luokassa. Huomenna on lumisia ja jäisiä pätkiä luvassa, joten haaste on taas erilainen. Innolla kuitenkin lähdetään taas matkaan. Laitetaan nasta lautaan ja luistellaan sieltä voittajana maaliin, Lario summaa.

Monte Carlon MM-rallissa ajetaan lauantaina viisi erikoiskoetta. Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Lisää Tade Lariosta:
http://www.tadelario.com/
https://www.facebook.com/TadeLarioRally

Teksti: Aki Hietavala, Tade Larion tiedottaja

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla