Tällä Citroenilla Heikki Koski-Lammi starttaa rallin SM-avaukseen. Kuva: Koski-Lammi Motorsport

Heikki Koski-Lammi suuntaa ensimmäistä kertaa kohti Rovaniemellä ajettavaa Tunturirallia. Aiempina vuosina budjettisyistä kilpailua ei ole pystytty ajamaan, mutta tänä vuonna uuden kaluston ja luokan siivittäminä tarkoituksena on ajaa koko SM-sarja Tunturia myöden.

Hondan jälkeen hyppääminen pieneen ja pippuriseen Citroen C2:seen on ollut iso askel Koski-Lammille. Testeissä on ollut teknisiä ongelmia, mutta viat on nyt selvitetty. Kilpailuun valmistavissa valotesteissä auto pelasi hienosti.

– Citroen tuntuu hyvin ketterältä ja menevältä autolta. Koko ajan ajo alkaa paranemaan ja auto sopimaan käteen. Testikilometrejä olisi saanut olla enemmän, mutta hyvän tuntuman autoon olen silti saanut. Ensimmäistä kertaa osallistun Tunturiralliin ja odotan hienoa kokemusta mahtavien penkkojen välissä, kertoo Koski-Lammi luokkavaihdoksestaan ja odotuksistaan kauden avaavaan kilpailuun.

Kartanlukija Kari Luomalla on kokemusta Citroenin kyydissä istumisesta Kristian Kiviniemen kanssa. Tunturirallin ensikertalainen hän ei myöskään ole.

– Auto tuntuu erittäin hyvältä ja nopealta autolta. Heikki on päässyt hyvin sisään auton kanssa. Kun tekniset murheemme on selvitetty, niin olen ilman muuta luottavaisin mielin näin Tunturirallin alla. Tunturissa pitää muistaa pitää pää kylmänä ja maltti tulee olemaan valttia, kuvailee Luoma tuntemuksiaan pohjoisen reissusta.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla