Tomi Tukiaista (vas.) onnittelee Hanaa-lehden Jarno Saari. Kuva: Jorma Mikkola

Hanaa-lehden ja Arctic Lapland Rallyn yhteistyön laajenemisen myötä kilpailutapahtumassa päätettiin jakaa Hanaa-stipendi, jonka saaja valittiin arvalla kaikista Hanaa-lehden kestotilaajista, jotka ovat ilmoittautuneet kisaan 1-ohjaajana.

Stipendin saaja julkaistiin maanantaina 22.

tammikuuta. Arpaonni osui kokeneen rallimiehen Tomi Tukiaisen kohdalle, jolle kilpailun osanottomaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Keuruun UA:n kuski yllättyi positiivisesti kuullessaan asiasta. Viime vuonna Arctic Lapland Rallyssa viidenneksi sijoittunut Tukiainen myönsi, että vastaavaan sijoitukseen yltäminen tulee nyt olemaan kovan työn takana.

– Kisassa on ilahduttavan kova taso, joten kovaa saa ajaa pärjätäkseen. Tunturi on suosikkikilpailuni ja tämä on minulle 15. kerta tässä rallissa. Tavoitteena on voittaa ns. herrasmiesluokka, kun nuorisokaarti ajaa yleiskisan voitosta, Tukiainen arvioi.

Tukiainen on ajanut Skoda Fabia R5 -autolla Mikko Pohjanharjun kanssa kaksi kilpailua viime syksynä, mutta nyt he starttaavat ensimmäiseen SM-ralliinsa kyseisellä autolla.

Hanaa-stipendiaatista tehdään oma artikkelinsa Hanaa-lehden numeroon 2/2018, joka ilmestyy 9. helmikuuta.

Hanaa on ollut jo muutaman vuoden Arctic Lapland Rallyn virallinen kilpailulehti ja se on sitä myös tällä kertaa. Tuoreessa numerossa 1/2018 on kattava ennakkopaketti liittyen Ralli SM -kauden avauskilpailuun.

Teksti: Jorma Mikkola

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla