Pasi ja Susanna Laaksomaa juhlivat Rally Trophy -sarjan mestaruutta autourheilijoiden palkintojenjakogaalassa. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki.

Lahtelainen ralliautoilija Pasi Laaksomaa vietti autourheilijoiden vuotuista palkintojenjakogaalaa, Mestareiden Iltaa, lauantaina 7.1. Jyväskylän Paviljongilla upeissa tunnelmissa. Kausi 2016 oli Laaksomaalle menestyksekäs ja peräti 16 rallia vuoden aikana urakoinut sekä Rally Trophy -sarjan voittanut pitkän linjan kilpa-ajaja oli Paviljongilla yhtä hymyä.

– Onhan tämä Mestareiden Ilta todella upea tapahtuma ja on hienoa, että autourheilijoille järjestetään tällainen vuosittainen palkintojenjakogaala. Tietysti illan kohokohta oli se, että itse pääsin nousemaan palkintolavan korkeimmalle korokkeelle kartanlukijani Susanna Laaksomaan kanssa ja hakemaan Rally Trophy -sarjan mestaruuspokaalin. Kiitos koko tiimille ja kaikille tukijoille viime kaudesta. Tänä vuonna yritetään tietysti jatkaa hyviä otteita, Laaksomaa sanoi.

Kaudella 2017 Pasi Laaksomaa Racing Team jatkaa kilpailemista ainakin Rally Trophy -sarjassa sekä ajaa myös muita yksittäisiä kilpailuja ympäri Suomen.

Teksti: Pasi Laaksomaa Racing Teamin tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla