Suomen loistavat soratiet tiedetään maailmallakin, ja nyt niitä käytetään Toyota Gazoo Racingin hyödyksi uusia nuoria japanilaiskuljettajia haettaessa Takamoto Katsutan jalanjäljille.

Kansallinen Varaosaexpert Ralli ajetaan Lahti Historic Rally -tapahtuman yhteydessä ensi viikonloppuna 12.–13.8. Lahti keskuspaikkana. Se on samalla Historic Rally Trophy -sarjan osakilpailu.

Lue lisää...

8.8.2022 Škoda Motorsport Suomen Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen nousivat myöhään eilen illalla WRC2-luokan voittajiksi Jyväskylässä, kun rallissa luokan voittoon ajaneen Teemu Sunisen auto todettiin kilpailun jälkeisessä katsastuksessa luokitusten vastaiseksi. Tiimin kuljettajista Teemu Asunmaa ja Ville Mannisenmäki sijoittuivat WRC2-luokassa neljänneksi ja kertaalleen keskeyttämään joutunut Mikko Heikkilä ja Samu Vaaleri sijalle 12.

Lue lisää...

Jari Huttusen uran ensimmäinen ralli Rally1-autolla Jyväskylässä päättyi lukuisten teknisten ongelmien jälkeen kymmenteen sijaan. M-Sportin Ford Puma Hybrid Rally-autolla kisassa ajanut Huttunen oli parhaimmillaan kilpailussa viidentenä.

Lue lisää...

Suomalaiskuljettaja Jari Huttunen starttaa torstaina alkavaan Suomen MM-ralliin Rally1-luokan Ford Pumalla. Huttusesta tulee samalla Kalle Rovanperän ja Esapekka Lapin jälkeen kolmas suomalaiskuljettaja, joka on ajanut rallin MM-sarjassa uuden sukupolven Rally1-autolla.

Lue lisää...

2.8.2022. Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin virallinen automerkki ŠKODA näkyy viikonlopun aikana Jyväskylän katukuvassa ja rallireitillä monin eri tavoin. Jyväskylän Paviljongilla on nähtävillä muun muassa täyssähköinen ŠKODA ENYAQ Coupé RS iV sekä ensimmäistä kertaa Suomessa Škodan uusin WRC2-luokan ralliauto Fabia RS Rally2.

ŠKODA ja moottoriurheilu kuuluvat yli 120-vuotisen historian kautta yhteen, siksi moottoriurheilu on tärkeä osa Škodan DNA:ta. ŠKODA on tänä ja ensi vuonna Suomen MM-rallin virallinen automerkki. Rallijärjestäjän AKK Sports Oy:n kilpailuorganisaation käytössä on laaja valikoima ŠKODA-henkilöautoja ja ensimmäisen kerran Suomen MM-rallin historiassa myös täyssähköisiä autoja. Ennen kilpailijoita rallireittiä 0-auton tehtävissä kiertää ŠKODA KAROQ.

Lue lisää...

1.8.2022. Ralli SM-sarjassa SM1-luokassa kilpaileva Škoda Motorsport Suomen kolmikko Emil Lindholm–Reeta Hämäläinen, Teemu Asunmaa–Ville Mannisenmäki ja Mikko Heikkilä–Samu Vaaleri haastaa torstaina käynnistyvässä Suomen MM-rallissa WRC2-luokan kansainväliset kärkikuljettajat.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla