Uuden vuosikymmenen ensimmäinen iso simulaattoritapahtuma Rengas Turku 24h pyörähtää käyntiin tänä viikonloppuna. Suora lähetys kilpailusta alkaa tänään lauantaina kello 13:00.

24 tunnin joukkuekilpailun lähtölistalta löytyy niin Suomen nopeimpia simukuskeja, oikeilta kilparadoilta tuttuja nimiä kuin rakkaudesta lajiin ajavia harrastajiakin.

Lähetys kilpailusta alkaa lauantaina kello 13:00 osoitteessa:

https://www.twitch.tv/simracingfi

Itse kilpailu starttaa muutaman minuutin kello 14 jälkeen.

Kilpailun formaatti

Rengas Turku 24h on 24 tunnin mittainen simulaattorijoukkuekilpailu, joka kilpaillaan Salossa Astrum-keskuksessa livetapahtumana. Jokaisessa tallissa on 2-8 kuljettajaa, jotka ajavat samalla rigillä. Ratana on täyspitkän Nürburgringin 24h-versio.

Kilpailussa on kaksi luokkaa, kokeneempien kuljettajien Pro ja vähemmän kokeneiden Masters. Pro-luokassa autovaihtoehtoina ovat Ferrari 488 GTE, Porsche 911 RSR sekä Ford GT 2017 ja käytössä avoimet setupit. Masters-luokassa ajoneuvona on BMW M8 GTE, jota ajetaan baseline-setupilla. Kilpailuun on ilmoittautunut 9 tallia Pro-luokkaan ja 19 tallia Masters-luokkaan. Kummankin luokan kolme parasta tallia palkitaan.

Tapahtuman Facebook-sivu

https://www.facebook.com/RT24H

Viime vuoden lähetyksen 1. osa

https://www.twitch.tv/videos/364350001

Teksti: Finnish Sim Racing Association -tiedotus.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla