Talvella luokan vaihdon myötä asetettiin kauden tavoitteeksi EM-sarjassa finaaliin pääsy. Tavoite tuntui kovalta, sarjan taso huomioiden.

Kisa kisalta suoritustaso on kuitenkin noussut. Englannissa tavoite jo oli lähellä, ja nyt se toteutui Saksan EM-osakilpailussa.

– Koko viikonloppu meni hyvin.

Keskiviikon sateessa vauhti oli jo ihan kärkitasoa. Siitä saadun kovan itseluottamuksen turvin oli hyvä lähteä rakentamaan viikonloppua.

Rataprofiili oli aiempiin ratoihin nähden poikkeava. Kallistetut, lujaa ajettavat kaarteet, sekä lyhyet suorat muuttivat kisan luonnetta merkittävästi, helppoja ohituspaikkoja ei ollut tarjolla. Radalla kilvanajon vahvuudet todella nousivat esiin. Viisi erälähtöä meni hienosti. Paljon ohituksia ja kovaa taistelua. Kuitenkin ilman isompia kontakteja ja vaurioita. Finaalipaikka, kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena, todella ansaittiin tällä kertaa

– Finaaliin lähdin ruudusta 26. Sain hyvän lähdön ja nousin jo muutaman sijan. Kolmoskurvissa kuitenkin kaveri tuli perään ja putosin perälle. Valitettavasti kisa oli aika rauhallinen, eikä edessä tullut ohituksia, joten nouseminen ei onnistunut tuon enempää. 26 sija kuitenkin nousee yhdeksi uran kovimmista suorituksista. Nyt on mukava lähteä pariksi viikoksi kalastelemaan ja mökkeilemään, kertoo Luka tyytyväisenä.

EM-sarja jatkuu elokuun alussa Ranskan Essayssa. Välissä ajetaan pari SM-sarjan osakilpailua.

Teksti: Luka Nurmen tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla