Kaikki Team Mad-Croc Karting Finlandin kuljettajat tähtäävät IAME Series Finlandin Joensuun osakilpailussa kymmenen kärkeen. Kuva: Team Mad-Croc Karting Finland Tiedotus

Team Mad-Croc Karting Finland pyrkii nostamaan kaikki kuljettajansa kärkikymmenikköön IAME Series Finlandin Joensuun osakilpailussa.

Suomen IAME-sarjan toinen osakilpailu kaasutellaan tulevana viikonloppuna Joensuussa.

Team Mad-Croc Karting Finland osallistuu viikonloppuun neljän kuljettajan voimin. Tiimipäällikkö Petri Ovaska uskoo kuljettajiensa olevan valmiita viikonlopun haasteisiin.

X30 Senior -luokassa tiimiä edustaa tuttu kaksikko, Tuisku Ovaska ja Valtteri Valkeejärvi, joiden odotetaan esittävän viikonlopun aikana hyviä suorituksia.

– Torstaina ajoimme sateessa, mutta kelin pitäisi olla kuiva koko viikonlopun ajan, joten vielä ei voi vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Märällä Tuisku oli nopea, Valtterin ajat jättivät vielä hieman toivomisen varaa, toteaa Ovaska.

Tiimi on yrittänyt löytää lisää nopeutta kuivan kelin ajoon ja tukea kuljettajiaan onnistuneisiin suorituksiin.

– Perjantaina saamme nähdä, kuinka olemme onnistuneet ja mikä jätkien vauhti on, mutta pyrimme siihen, että viikonlopun aikana näemme molempien Senior-luokan kuljettajiemme esittävän parastaan, Ovaska kertoo.

X30 Mini -luokassa kilpaileva Tomas Hassinen saa Joensuussa uudeksi tiimikaverikseen Peik Abrahamssonin. Ovaska uskoo pikkuluokan kuljettajien oppivan toinen toisiltaan.

– Peik on ajanut Raket-luokkaa, jossa hän on kärkikuljettajia. Kuljettajana hän on erittäin kehityskelpoinen. Opittavia asioita on vielä paljon, mutta motivaatio on hyvä ja asenne oikea, mikä merkitsee paljon. Kotiradallaan ajavan Tomaksen kanssa pyrimme viikonlopun aikana siihen, että saisimme kaikki vedot sujumaan huippuvauhdilla. Tomas on nopea kuljettaja, mutta tasaisuuden suhteen hänen tulee vielä kehittyä, eikä menestystä saavuteta kuin ajamalla, Ovaska pohtii.

Tavoitteeksi Ovaska kertoo kaikkien kuljettajien sijoittumisen luokissaan kärkeen tai sen tuntumaan.

– Odotan molempien Mini-luokan kuljettajien sijoittuvan ilman muuta kymmenen kärkeen. Senioreissa Tuiskun pitäisi yltää podiumille ja myös Valtterin uskon yltävän kympin sakkiin, Ovaska ennustaa.

IAME Series Finlandin toinen osakilpailu järjestetään 9.-10. kesäkuuta Joensuussa, Ylämyllyn kartingradalla. Team Mad-Croc Karting Finland on pitkän historian omaava karting-tiimi, joka kilpailee IAME/X30-sarjoissa.

Teksti: Team Mad-Croc Karting Finland

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.