Viikonlopun kilpailun näyttämönä toimiva Salbrisin rata on jo tuttu, sillä Team Mad-Croc Karting Finland on jo ehtinyt ajamaan siellä testiä. Kuva: Team Mad-Croc Karting Finland

Kilpailukautensa jo avaamaan ehtinyt Team Mad-Croc Karting Finland jatkaa taistelua Keski-Euroopan radoilla, kun vuorossa on Ranskassa ajettava Euroopan IAME-sarjan avausosakilpailu.

Team Mad-Croc Karting Finland jatkaa kuljettajiensa vauhdin mittaamista kansainvälisissä sarjoissa, kun tulevana viikonloppuna vuorossa on Euroopan IAME-sarjan Ranskan Salbrisissa ajettava avausosakilpailu. Tiimin kuljettajat ovat olleet jo hakemassa tuntumaa rataan toissa viikolla ajettujen testien muodossa.

– Kauden avanneeseen IAME Winter Cupiin nähden kehitystä on tapahtunut niin kuskeissa kuin kalustossakin. Suoran vertailukohdan hakeminen oli vaikeaa, sillä muita kuljettajia oli paikalla hyvin vähän, mutta datan perusteella ajamisesta jäi positiivinen kuva, ja vaikka Salbris on vanhan liiton, hitaita kurveja sisältävänä ratana jokseenkin hankala, tuntui se olevan kuljettajienkin mieleen. Tulevaan viikonloppuun voi siis lähteä hyvillä mielin, tiimipäällikkö Petri Ovaska toteaa.

Salbrisissa tiimiä edustaa viisi kuljettajaa, kun kautensa jo aiemmin avanneiden Tuisku Ovaskan (X30 Senior), Jasper Hassisen (X30 Junior) ja Tomas Hassisen (X30 Mini) lisäksi viivalle asettuvat Valtteri Valkeejärvi (X30 Senior) ja Philipp Danileiko (X30 Junior). Hyvin sujuneiden testien jälkeen tavoitteeksi on asetettu A-finaalipaikka kaikkien kuljettajien osalta.

– Senior-luokassa odotan Tuiskun taistelevan itsensä A-Finaaliin. Uskon myös Valtterin taistelevan hyvistä sijoista, vaikka hänelle kisa onkin kauden ensimmäinen, mikä asettaa aina omat haasteensa. Samaten Junior-luokassa odotan, että Jasper ja Philipp ovat A-finaalissa. Jasperille kisa on vasta toinen Junior-luokassa, joten hänellä on vielä opittavaa, ja hyvää suoritusta vaaditaan, mutta Philip ajaa luokassa jo toista kauttaan ja hänen pitäisi onnistua tavoitteessa. Myös Mini-luokassa kilpaileva Tomas on varmasti ottanut askeleen lähemmäs luokkansa kärkeä, Ovaska ennustaa.

IAME Euro Series -sarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan 22.-25. maaliskuuta Circuit International de Salbris -radalla Ranskassa. Team Mad-Croc Karting on pitkän historian omaava suomalainen karting-tiimi, joka kilpailee IAME/X30-sarjoissa.

Teksti: Team Mad-Croc Karting Finland Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla