Kuva: Vesa Rauhala

Jokkiksen talvimestaruus ajetaan tänä vuonna Oulussa meren jäällä kaksipäiväisessä kisassa helmikuun puolessa välissä 15.-16.2. 

 

Rata sijaitsee Nallikarissa Oulun keskustan läheisyydessä. Lauantaina kisataan järjestyksessä nuoret, naiset ja EVK. Sunnuntain aloittaa yleinen luokka, jonka jälkeen on vielä vuorossa seniorit.

Tammikuun loppupuolella alkaneet palkkaset ja lumisateet ovat varmistaneet kisalle mainiot olosuhteet. Järjestelyt ovatkin nyt hyvin aikataulussa. - Jäätä on nyt reilut 30 senttiä ja jään pintajäädytys on aloitettu. Rata– ja varikkoalueiden jään paksuutta kasvatetaan edelleen. Lunta on rajoitetusti, mutta riittävästi, ratamestari Heikki Ihamäki kertoo. Rata on noin 700 metriä pitkä ja luonteeltaan keskinopea. Rataprofiili tiedotetaan myöhemmin Kitissä.

Majoitusta löytyy aivan radan tuntumasta Sokos Hotel Edenistä ja Nallikarin mökeistä. Majoitusmahdollisuudet JM- kisan suosion takia alkavat olla tiukassa. Järjestäjät suosittelevatkin tutkimaan myös Oulun lähialueen majoituspaikkoja.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 10.2.2020. Ilmoittautuminen hoidetaan tuttuun tyylin Kitin kautta. 

Oulussa on ajettu autokisaa viimeksi luonnonjäällä 2000-luvun alkupuolella Oritkarissa ja Nallikarissa.

MSP - JM Talvimestaruus 2020-kisan järjestää Oulun Urheiluautoilijat. Tiedusteluihin vastaa ”Keeke” Kettunen 0500 689 681.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla