Neljän osakilpailun Kiviniitty-Cup:n odotetaan tuovan lisämaustetta jokaiseen osakilpailuun Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla. Kuva: Janika Ihanamäki

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajetaan kesäkaudella 2018 neljä erillistä jokamiehenluokan kilpailua, jotka yhdessä muodostavat Kiviniitty-Cupin. Cup-kilpailu järjestetään neljän autourheiluseuran kesken Kuninkaisten moottoriradalla ensimmäistä kertaa.

Jokainen jokamiehenluokan kilpailu on kuitenkin normaalisti oma kilpailunsa, Kiviniitty-Cup on niissä lisänä.

Kiviniitty-Cupin järjestävät yhteistyössä Huittisten UA, Äetsän UA, Skylän UA ja Loimaan UA.
Pistelaskennan hoitaa TA-Solutions Oy/ Ilona Laaksonen. Kiviniitty-Cup osakilpailut ovat Huittisten UA:n Huittisten Laatupalvelu JM 12.5.2018, Äetsän UA:n Äetsä JM 27.5.2018, Säkylän UA:n IV Japirak JM 7.7.2018, ja Loimaan UA:n Romukauppa JM 29.7.2018.

– Kiviniitty-Cupin järjestämisen tarkoitus on motivoida kuljettajia. Yhtä lailla, kun jonkin verran yhteistyötä seurojen kesken tehdään jo muutenkin, niin tämä on hyvä lisä seurojen kesken vetää yhtä köyttä, taustoittavat järjestävien seurojen puheenjohtajat Huittisten UA:n Ari-Pekka Saarinen, Äetsän UA:n Tero Helenius, Säkylän UA:n Timo Palmen ja Loimaan UA:n Teuvo Kulmanen.

Kiviniitty-Cup:ssa kilpaillaan Yleisen luokan, Naisten luokan ja Nuorten luokan cup-pistesijoituksista. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Osallistumalla Cup-kilpailuihin, on mukana automaattisesti. Yhdestä omavalintaisesta osakilpailusta kilpailijalla on mahdollisuus saada 1,5-kertaiset pisteet. Jos jokin Kuninkaisten moottoriradalla järjestettävistä kilpailuista jää väliin, ei siitä kerry pisteitä.

Neljästä Cup-kilpailuista kertyneiden pisteiden perusteella palkitaan Yleisestä luokasta kolme eniten pisteitä kerryttänyttä kilpailijaa. Palkinnon saa myös Naisten luokan ja Nuorten luokasta eniten pisteitä kerryttänyt kuljettaja.

– Halusimme Kiviniitty-Cupiin jotakin ekstraa. Verrattuna useisiin muihin Cup-kilpailuihin, halusimme kannustaa myös naisten ja nuorten luokkien kuljettajia, joten molempien luokkien parhaille on luvassa palkinto, Saarinen, Helenius, Palmen ja Kulmanen sanovat.

Teksti: Janika Ihanamäki / Kiviniitty-Cup Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.