8.4. päästetään jokkisautot vauhtiin Laitilan Krouvinummen radalla. Kuva: Patrick Rupponen / Suunnitelma B

Ensi sunnuntaina 8.4. Laitilan Krouvinummen radalla ajetaan perinteiseen tyyliin TUA JM-jokamiehenluokan kansallinen kilpailu sekä naisten luokan aluemestaruuskilpailu. Luokkia on neljä: naiset, yleinen, nuoret sekä EVK (etuveto-kardaani).

Kilpailutapahtuman ensimmäinen startti on klo 11:00 ja vauhtia, moottoriurheilun tunnelmaa sekä lentävää soraa saadaan seurata tiiviissä aikataulussa aina noin klo 17:00 asti.

Lipun hinta on 10€ ja järjestävä seura, Turun Urheiluautoilijat ry, haluaa koko perheen mukaan tarjoamalla alle 12-vuotiaille aikuisen seurassa saapuville lapsille ilmaisen pääsyn seuraamaan tapahtumarikasta autourheilukilpailua.

Vauhdikas kilpailu ajetaan säässä kuin säässä ja komeat autojen kommellukset ovat jokamiesluokalle ominainen piirre. Kilpailupaikalle kannattaa saapua ajoissa ja varata perheen pienimmille kuulosuojaimet. Omia eväitä ei tarvitse ottaa mukaan, sillä nälkäisiä palvelee kuuluisa TUA JM buffetti. Maksuvälineeksi varatkaa käteistä.

Turun Urheiluautoilijat ry järjestää tänä vuonna myös M8-SM-pienoisautokilpailun, joka ajetaan Jyrkkälän pienoisautoiluradalla 26.5 sekä SM TeijoTalot-rallin Turun ja Salon alueella yhdessä Salon Urheiluautoilijat ry:n kanssa 28.-29.9.

www.turunua.net
https://www.facebook.com/turunua
https://www.instagram.com/turun_ua/
twitter.com/Turun_UA

Teksti: Turun Urheiluautoilijat ry, Tiedotus, Patrick Rupponen

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla