2018 Kaanaan SM-rallicrossissa SRC-luokan palkitut, vasemmalla Joni-Pekka Rajala, keskellä Viitikko ja oikealla Henri Haapamäki. Kuva: Toni Ollikainen

Juvalainen Janne Viitikko istui Matti-isän sylissä ja käänteli rattia, jalat eivät nelivuotiaalla vielä yltäneet polkimille. Mutta kun pituutta alkoi tulla lisää ja oma tennari ylettyi kaasupolkimelle, se oli menoa.

Lue lisää...

Oulussa päästään ajamaan luonnonjäällä pitkän tauon jälkeen. Kuva: Vesa Rauhala.

Jokamiehenluokan talvimestaruus ajetaan tänä vuonna Oulussa meren jäällä kaksipäiväisessä kisassa 15.-16. helmikuuta. Rata sijaitsee Nallikarissa Oulun keskustan läheisyydessä.

Lauantaina kisataan alkaen kello 11 järjestyksessä nuoret, naiset ja EVK.

Lue lisää...

Kuva: Vesa Rauhala

Jokkiksen talvimestaruus ajetaan tänä vuonna Oulussa meren jäällä kaksipäiväisessä kisassa helmikuun puolessa välissä 15.-16.2. 

Lue lisää...

Kuvassa Henna ja Rami Systä. Kuva: Tomi Systä

Tyrnäväläinen Henna Systä on varttunut moottoriurheilun parissa, kun hän on liikkunut isänsä Rami Systän kanssa niin auto kuin moottoripyörien jääspeedway-kilpailuissa.

Viime lauantaina oli aika ajaa itse ensimmäinen autokilpailu.

Lue lisää...

Tommi Hallmanilla on takanaan monipuolinen autourheilukausi. Kuva: Hallman Racing Team tiedotus.

Kuopiolainen 19-vuotias Tommi Hallman kilpaili kaudella 2019 useassa eri autolajissa. Kausi alkoi jääradalta ja päättyi virtuaalirallicrossin MM-sarjaan.

Jääradan SM-sarja käsitti neljä osakilpailua kahtena viikonloppuna.

Lue lisää...

Matti Alamäki luonnosteli ajolinjojaan lauantain kilpailuun Hangassuolla. Kuva: RajalaRX.

Urallaan viidesti rallicrossin Euroopan mestariksi ajanut Matti Alamäki ottaa tuntumaa jokamiesluokan vauhtiin lauantaina lähes 250 kuljettajan startatessa Porin Hangassuolla ensi vuonna ajettavan JM-SM:n esikilpailuun.

– On tämä aikamoista touhua, Alamäki naureskeli noustessaan pienestä jokkis-Fiatista muutaman radalla ajetun testikierroksen jälkeen.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla