Kansainvälisen rallimaailman sutenööri Pentti "the Pimp" Himanen elää hetkiä, jolloin vuosia kestänyt tiukka kehitystyö on kantamassa hedelmää. Edessä on piinaavat ralliviikot, sillä hänen suojateilla on niin mestaruudet kuin myös muut hommat katkolla! Tiukkaan äänensävyyn vuodesta toiseen on Pena pohjatonta lompakkoaan penkonut siinä määrin, että nyt alkaa kuteja lentää muillakin kuin mestarilla itsellään.

Yhdelle kolmesta menestyneestä kummikuljettajasta on mestaruusvyö jo ehditty myöntämään. Multian lipeillä olevan Kangasalan provinssin sadanpäämies Jussi Välimäki kävi sipasemassa eksoottisessa Indonesiassa Mitsunsa Parc Fermen piikkipaikalle eli ruutuun numeroon yksi. Koska Välimäki valloitti Aasian, on Pena halunut osoittaa kunnioitusta Jussia kohtaan laatimalla YKlle vaatimattoman kirjelmän Aasian mantereen uudelleen nimeämiseksi "Hänen Aasiakseen" eli Himaasiaksi. Tulkatut kirjelmät YKn pääsihteeriltä saaduista sähköisistä vuodatuksista kertovat G8-maiden suhtautuvan myönteisesti kuningas Himasen ehdotelmaan.

Toiselle kummikuljettajalle, Mikkelin suojeluskunnan ja kauden 2006 ylivoimaiselle Suomen mestarille, Jari Ketomaalle kannut olivat katkolla edellisenä viikonloppuna ajetussa Vaseliinirallissa, jossa tarjottimella oli puhdasta taskurahaa ja kultaista metallilätkää sekä tietysti jonninmoinen mestaruusvyö. Ketomaan vaihdelaatikolle mestaruus oli kuitenkin yksi hailee ja näin kanssakilpailija tuli ja vei tarjottimen sekä sillä olleet herkut nenän edestä pahempiin suihin. Himanen on iltarukouksissaan kitkerästi muistanut pyytää isolta pomolta suojelusta sitä kaveria kohtaan, joka aikoinaan on metalliseokset ko. osaan päässyt tekemään.

Pettymyksestä toivuttuaan Pena on kääntänyt lasittuneen katseensa Laukaan suojattia kohden. Tulevana viikonloppuna edessä on kilpailu, jossa Mikko Kauppisella on erinomaiset tsäänssit pokata Penan pikkujoulujen sisäänpääsymaksut sekä tietysti ralliuransa kehityksen kannalta se tärkein eli F-kuppikoon mestaruusvyö. Mikko on osoittanut olevansa kiistaton ralliporo myös valtakuntamme rajojen ulkopuolella - parasta aikaa Sveamamman pojat ovat pönäämässä Mikolle omaa fanikerhoa. Penan mielestä on vain hyvä asia, että rajan toisella puolen on kerrankin osattu tehdä jotain oikein.

Sitten on vielä tapaus Toofast, joka lupaa olla myös katkolla - lähes jokaisessa mutkassa. Salamaakin nopeampi kuljettaja kuuluu tätä nykyä B-miesten eliittiin ja lähteekin tulevan viikonlopun F-Cupin kisaan tiukasti heti Kauppisen imuun katsoen mihinkä asti Kaisan purjeet kantavat. Pena on ohjeistanut Toofastia kertomalla kilpailun teemaksi "Yleisö ensin, sitten vasta itse kisa". Tulevana viikonloppuna vesi kielellä ja pienellä uhrimielellä Pena istahtaa pakalle, hilpasee agrekaatin käyntiin ja höyrymakkarakoneen tulille samalla mestaruuskörsää naatiskellen ja lähinnä Toofastin jättiroikotusta odotellen.

Lue lisää osoitteesta www.himanenracing.com

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.