Sunnuntaiaamu lähti käyntiin nihkeästi. Selvästikin aamupelit eivät sovi tälle joukkueelle. Päivällä ja illalla kuin myös yölläkin tällä joukkueella on virtaa vaikka muille jakaa, mutta aamupelissä kukaan ei päässyt omalle tasolleen niin kuin ei lauantaiaamunkaan ekassa pelissä. Joukkueemme joutui taipumaan tiukan pelin Suocupeille, jotka voittivatkin EM-kultaa.

Peliolosuhteet sunnuntaina olivat huomattavasti vaativammat, sillä kentänhoitajat olivat pitäneet siitähuolen, että jokaisella kentällä pelaajat saivat rämpiä polviaan myöten suossa. Muuten olosuhteet olivat mainiot. Koko viikonlopun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kylmä juoma virtasi suobaarin hanoista.

 

Toinen peli sujuikin sitten jo paremmin ja voitto tuli selvin numeroin Jurvaan Pöyröötä vastaan 2-0. Tankkaus oli tässä pelissä selvästikin jo kohdallaan aamupelin nestehukkaan kaatuneen pelin jälkeen. Tämä peli ratkaisi sen, että pääsimme pronssiotteluun. Valitettavasti aamun hävitty peli vei meiltä finaalipaikan. Mutta onhan se kivempi voittaa pronssia kuin hävitä hopeata ;-)

 

Pronssiottelussa vastaamme tuli Turistit, jotka voitimme 2-0 ja näin ollen kaulaamme ripustettiin EM-pronssimitallit. Pronssiottelu oli molemmilta joukkueilta hyvää suopallottelua. Pallot taisteltiin viimeiseen asti, jokainen syöksyili suohon kuin viimeistä päivää pallon perässä ja pelin jälkeen pelaajista ei löytynyt sellaista paikkaakaan, missä ei olisi ollut suota. Hyvä Team Rallipallo!!

Viikonloppu kisapaikalla sujui erittäin hyvin. Ilmapiiri oli rento ja hauska. Järjestäjät pitivät pelaajista kaikin puolin huolta, niin hengenluomisen ja ilonpidon kuin myös pelijärjestelyiden puolesta. Samassa tapahtumassa oli sekä huutamisen ja suokuokinnan epäviralliset EM-kisat.

 

Team Rallipallo kiittää pääsponsoriaan. Team Rallipallo näkyi ja kuului kisoissa ja siitä yhtenä esimerkkinä on kysytty pelipaitamme. Sellainen löytyy ensi vuonna avattavassa suolentismuseossa, jonne lahjoitimme likaisimman ralli.net pelipaidan monien pyyntöjen jälkeen.

Ensivuonna suolentis laajenee MM-tasoiseksi tapahtumaksi ja joukkueemme tulee varmasti olemaan siellä mukana taistelemassa taas mitaleista kansainvälisissä tunnelmissa.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.