Tunnelma kisapaikalla oli korkealla, pakko ja huumori lensi ja ihmiset olivat iloisella mielellä. Kostea tunnelma oli sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ensimmäisen pelin häviö meni kokemattomuuden piikkiin kuin myös tankkauksen epäonnistumisen.


Toinen ottelu oli tiukkaa vääntöä, jonka käänsimme voitoksi onnistuneen tankkauksen ansiosta. Kolmas ottelu olikin sitten jo selvää pässin lihaa ja veimme sen suoraan 2-0. Huomenna jatkamme voiton tavoittelua.

Ralli.net on mukana tukemassa pilke silmäkulmassa vauhdikasta suolentisjoukkuetta Team Rallipalloa. Joukkueemme Team Rallipallo on pelaamassa tämän kuun lopussa järjestettäviin suolentopallon EM-kisoissa.

Suolentiksen EM-kisat järjestetään 29.-31.07. Haukivuoren Rajasuolla. Mestaruudet jaettaan kaikkiaan kuudessa eri sarjassa ja yhteensä 63 joukkuetta taistelee kirkkaimmista mitaleista.

Team Rallipallo pelaa sekasarjassa, jossa on 2 naista ja 2 miestä samaan aikaan kentällä. Joukkueemme valttina suossa rämpimiseen on vahva peruskunto ja korkeanpaikan leirit, joita kesän mittaan on pidettykin laajassa määrin :-) Harjoittelumme on keskittynyt oikeanlaisen nestetasapainon saavuttamiseen, jotta turnauksessa ei tule yllätyksiä :-) Turnauskestävyys ja sen harjoittelu tulevat takaamaan menestymisemme suolentiksen EM-kisoissa.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.