Jyväskylässä lauantaina 18.10.2014 polkupyörillä ajettava PDA-Ralli korvaa keliolosuhteiden vuoksi maaliskuulta perutun Valkeala-rallin. Huhtikuun ensimmäisenä päivänä julkaistun kassakaappisopimuksen myötä F-cupin kausi pitenee. Samalla PDA-Rallissa tehdään historiaa, kun F-cupin mestaruudet ratkaistaan nyt ensimmäistä kertaa polkupyörillä.

Lue lisää...

alt

Laukaan perämetsissä, Juha Kankkusen lapsuuden marjastusmaastoissa lauantaina 20.10. kello 10.00 starttaava reipashenkinen kansallinen polkupyöräkisa PDA-Ralli kokoaa yhteen kuusikymmentä sotkijaa. Munamankelimittelöiden aatelia edustavan kisan lähtöluettelo on tasokas, sillä pelkästään WRC-luokassa nähdään 20 kuljettajaa.

Lue lisää...

Arttu Vanne & Atomikypärä -yhtye on tehnyt ralliaiheisen kappaleen nimeltään "Rallikuvia". Kappale on nimenomaan Suomen MM-rallin ympärille sävelletty ja sanoitettu viisu. Kyseinen hengentuote julkaistaan single -muodossa elokuun alussa.
-Muutama viikko ennen H -hetkeä...

Lue lisää...

Olimme porukalla katsomassa Ruotsin rallia viimeviikolla ja täytyy todeta että omituista porukkaa ne ruotsalaiset ovat.... RallyMagazine ohjastaa hyvin menemään erikoiskokeille mutta mitä ihmettä!!!! Englanninkielisessä tekstissä jossa kielletään mitä ei saa viedä mukana Hagforsin Sprintti erikoiskokeille sanotaan näin; It is forbidden to bring liquor, wine, bear, knives or... harmi siis karhuja ei saa viedä sinne....vai oliko viesti suomalaisille olutmerkin mukaan tai sitten kirjoitusvirhe.
Syksy 2005 oli ralliautoilussa synkkää aikaa. Rajut ulosajot todistivat, että kartanlukijoiden turvallisuuden eteen on keksittävä uusia ideoita. Myös Multian motorhomessa oltiin murheen murtamia. Aikansa synkisteltyään Pentti "kikkanokka" Himanen tarttui kuitenkin toimeen.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.