Oulun seudulla ei ole järjestetty kesärallikilpailua yli kymmeneen vuoteen, mutta tulevana viikonloppuna tähän tulee muutos. Lauantaina 22.7. ajettava kuuden erikoiskokeen Jaresko Siikajoki ralli on Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarjan 2023 seitsemäs osakilpailu ja samalla pohjoisen aluesarjan finaali.

Kilpailuun ilmoittautui 154 kilpailijaparia, johon järjestäjä Pro Race ry voi olla erittäin tyytyväinen.

Ennen Siikajoen osakilpailua pohjoisen aluesarjan johtopaikan jakaa viisi kuljettajaa; nelivetoisten nuottiluokassa kisaava Suomussalmen Kai Hyttinen sekä eri kaksivetoluokkien hallitsijat Ranuan Ville Hanhisuanto, Suomussalmen Pekka Moilanen, Seinäjoen Jari-Matti Tiilikka sekä Nilsiän Aaron Holopainen. Heillä kaikilla on kasassa kolmen luokkavoiton myötä maksimipistesaalis. Neljästä aluesarjan osakilpailusta kun lasketaan mukaan kolmen kisan pisteet. Paremmuuden ratkaiseminen tehdään viime kädessä vertailemaan erikoiskoevoittoja.

Jaresko Siikajoki Rallin kilpailukeskus sijaitsee Siikajoen moottoriurheilukeskuksessa (Klingsporintie 296 Siikajoki), josta startti tapahtuu klo 11 alkaen. Kilpailukeskuksessa sijaitsee myös kilpailun huoltoalue ja palkintojenjakopaikka.

Siikajoki rallin järjestäjä Pro Race ry on Harrastemoottoriurheilu ry:n alaisuuteen kuuluva yhdistys Oulun ja Raahen ympäristökuntien alueella.

Lähtöluettelo: https://www.rallitulokset.net/Siikajoki2023/startlist.pdf
Online tulospalvelu: https://rallitulokset.fi/Siikajoki2023/

Yleisön rallipassit ovat myynnissä 21.7. klo 16 alkaen Neste Revonlahdessa ja Oulun Baari Maikkulassa sekä kilpailukeskuksessa Siikajoen moottoriurheilukeskuksessa.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.