Harrasterallisarjan kauden viides ja samalla kesäkauden avausosakilpailu järjestetään tulevana lauantaina 14.5. Kankaanpään seudulla. Fenno-rallissa ajetaan kuusi haastavaa erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 58 kilometriä.

Kilpailun lähtö tapahtuu klo 11 alkaen Kankaanpään torilta. Ensimmäinen kilpailija saapuu maaliin samaan paikkaan noin klo 17.20. Satapirkan ralliseura ry:n järjestämään ralliin ilmoittautui määräaikaan mennessä 188 kuljettajaparia.

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa järjestettävä Harrasterallisarja käsittää tänä vuonna seitsemän osakilpailua, joista neljä ajettiin talvella ja kolme kesällä. Viime vuoden tapaan siinä kilpaillaan viidestä eri mestaruudesta. Sarjaan on ilmoittautunut peräti 228 kuljettajaparia.

Klassikkomestaruus-kategorian johtopaikalla on Piippolan, Tikkakosken, Tornion ja Kontiolahden osakilpailujen jälkeen Nokian Sami Saari. Nuottimestaruus-kategorian kärkipaikan jakavat Äijälän Tuukka Kauppinen ja viime vuoden mestari Suomussalmen Kai Hyttinen. Nuorten mestaruus-kategorian johdossa on puolestaan Oulun Joakim Goman ja senioreissa Hämeenkyrön Marko Mansikkamäki. - Hyvät on fiilikset ennen kisaa. Auton säädöt on käyty läpi ja kaikki on nyt kunnossa. Yritetään pitää sarjajohto myös Fenno-rallin jälkeenkin, Toyota Starlettia ohjastaa Mansikkamäki miettii.

Harrasteralli-kategorian johtopaikkaa pitää maksimipistein hallussaan Kankaanpään Mika Hirvikangas. – Täällähän on mielenkiintoiset tiestöt ylipäätänsä. Maastoltansa aika vaihtelevaa. Täytyy koittaa pitää kaasua pohjassa. Auto on hyvissä säädöissä, Hirvikangas tuumailee ja odottaa malttamattomana kotikilpailuaan. Hänellä ajokkina on Toyota Corolla GT.

Rallipassien myyntipaikat ovat Neste Kankaanpää, ST1 Sammi Ikaalinen, Shell Parkano, Shell Pomarkku. Passin hinta on 15€, joka sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn kaikille erikoiskokeille. Ilman rallipassia ek-liput maksavat 10€ ja alle 12v pääsevät ilmaiseksi.

Kuva: Uimimedia

Tulospalvelu: https://ajaksi.fi/wp/

Harrasterallisarjan pistetilanne kolmen osakilpailun jälkeen: https://harrasterallisarja.fi/index.php/tilanne/

Kankaanpään kilpailuviikonlopun palvelutarjontaa: https://bit.ly/3M7z0KQ

Mediaa pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse fennoralli@gmail.com. Mediapalvelut on auki kilpailukeskuksessa Tehtaankatu 18, Kankaanpää 14.5. klo 8.30 alkaen.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.