Topi Löytynojalla on vasta kaksi rallia takana. Tulevalla kaudella on tarkoitus kerryttää kokoemusta lisää. Kuva viime vuoden Juuka-rallista. Kuva: TL Photo & Media.

Harrasterallisarjan yksi tärkeimmistä kategorioista on Nuorten mestaruus, josta taistellaan yhdessä luokassa. Näitä kuljettajia kannattaa seurata, sillä kuka tietää - tästä luokasta saattaa joku nousta tulevina vuosina vaikkapa uudeksi Rovanperäksi huipulle. Nuorten mestaruus kategoriaan voi osallistua sen vuoden alusta, jolloin kuljettaja täyttää 15 vuotta ja siinä voi kilpailla sen vuoden loppuun asti, kun täyttää 18 vuotta. Kilpailukalustona on V1600 -autot.

 

Tämän kategorian pääyhteistyökumppanina toimii Pro Estore Oy, joka on luotettava kumppani, kun tarvitset koneistus-, hienomekaniikka- ja kokoonpanopalveluita. Asiakaslähtöinen palvelu, joustava toimintatapa, teknologian hyödyntäminen sekä vahva ammattitaito kaikilla osa-alueilla takaavat varmat ja laadukkaat toimitukset.

Moottoriurheiluharrastaja Tommi Löytynoja toimii Pro Estoren toimitusjohtajana ja kertoo yrityksen panostavan juuri nuorten tukemiseen urheilun saralla. Löytynoja kilpailee itsekin Harrasterallisarjassa nelivetoisella Subaru Imprezalla.

”Nuorissa on tulevaisuus, joten olemme linjanneet, että panostamme heihin sponsoritoiminnassamme. Moottorivempeleiden parissa olen itse touhunnut siitä asti, kun opin kävelemään, mutta ralli tuli kuvioihin vasta muutama vuosi sitten. Hamun järjestämät rallit sytyttivät kipinän, kun kilpailut tulivat ihan kotikulmille ja osallistumiseen oli matala kynnys. Nyt harrastellaan kaverin kanssa samalla autolla ja ajetaan molemmat vuorotellen, miten työkuviot antavat myöden”, Löytynoja kertoo.

Löytynojan Tommin poika, Topi Löytynoja on myös ilmoittautunut sarjaan ja kilpailee nuorten luokassa Renault Meganella. Perheen nuoremmalla kuljettajalla on vasta kaksi rallia takana ennen tätä kautta.

Nuorten mestaruudesta lähtee taistelemaan yhteensä 16 kuljettajaa. Viidelle parhaalle jaetaan kauden päätteeksi tarkasti valikoituja lahjakortteja, jotka tukevat nuorten kuljettajien ralliharrastusta.

Sarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan helmikuun toisena viikonloppuna Joutsassa. Kilpailuun ilmoittautuminen on käynnissä Ajaksi-palvelussa. www.ajaksi.fi

Teksti: HRS tiedotus / Timo Louhelainen

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla