Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarja 2023 ajetaan päätökseen tulevana lauantaina 19.8. Sastamalan ympäristössä. Tyrvään Moottorikerhon järjestämä Luksushuvilat.fi -Ralli on sekä valtakunnan sarjan, että Etelä-Suomen mestaruussarjan päätösosakilpailu. Viiden erikoiskokeen ralliin ilmoittautui lähes 180 kuljettajaparia.

Lue lisää...

Oulun seudulla ei ole järjestetty kesärallikilpailua yli kymmeneen vuoteen, mutta tulevana viikonloppuna tähän tulee muutos. Lauantaina 22.7. ajettava kuuden erikoiskokeen Jaresko Siikajoki ralli on Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarjan 2023 seitsemäs osakilpailu ja samalla pohjoisen aluesarjan finaali.

Lue lisää...

Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarjan 2023 viides osakilpailu ja samalla talvikauden päätös Suomussalmi-ralli ajetaan talvisissa olosuhteissa Suomussalmen ympäristössä lauantaina 11.3. Neljän erikoiskokeen ralli on pohjoisen sarjan kolmas eli jo toiseksi viimeinen osakilpailu.

Lue lisää...

Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarjan kauden 2023 toinen osakilpailu ajettiin lauantaina 28.1. Neljän erikoiskokeen ralli oli samalla ensimmäinen Etelä-Suomen alueen osakilpailu. Päivän nopein kaksivetokuljettaja oli Miko Jalava ja nelivetokuljettajista vauhdikkaimmin reitin selvitti Ari Vihavainen. Ilman nuottia ajaneista nopein oli Ylihärmän Matias Valkonen.

Lue lisää...

Lähtöluettelossa peräti 184 autokuntaa. Harrasterallisarjan kauden 2023 toinen osakilpailu ajetaan ensi lauantaina Keuruun ympäristössä. Neljän erikoiskokeen ralli on samalla ensimmäinen Etelä-Suomen alueen osakilpailu.

Lue lisää...

Uudistuneen Harrasterallisarjan ennakkoilmoittautuminen on käynnistynyt. Hotelli Puustelli Harrasterallisarjassa 2023 ajetaan yhteensä 5 osakilpailua talvella ja 3 kesällä. Näistä neljä kuuluu Pohjois-Suomen sarjaan ja neljä Etelä-Suomen sarjaan.

 

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.