Harrasterallisarjan kauden 2022 päätösosakilpailu ajetaan Laukaan ympäristössä. LTM-Motorsportin isännöimä Peurunka-ralli järjestetään lauantaina 27.8. Kisassa on viisi yhteen kertaan ajettavaa erikoiskoetta ja noin 55 erikoiskoekilometriä. Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 155 kuljettajaparia.

Lue lisää...

Harrasterallisarjan kauden viides ja samalla kesäkauden avausosakilpailu järjestetään tulevana lauantaina 14.5. Kankaanpään seudulla. Fenno-rallissa ajetaan kuusi haastavaa erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 58 kilometriä.

Lue lisää...

Syksyisissä olosuhteissa rapa ja sora roiskui, mutta mestarit saatiin selville. Kuvassa Nuottikategorian mestariparin - Kai ja Ida Hyttisen menoa. Kuva: TL Photo & Media.

Harrasterallisarjan kausi päättyi syyskuun viimeisenä viikonloppuna Parkanon ja Ikaalisten ralliteillä. Olosuhteet olivat haastavat ja muistuttivat varsinkin perjantai-iltana enemmän Walesin rallia kuin kotimaista kilpailua.

Lue lisää...

Kankaanpääläinen Mika Hirvikangas tavoittelee vielä mitalisijalle nousua kauden päätöksessä. Kuva: TL Photo & Media

Kesä on kääntynyt jo syksyyn ja kotimaiset autourheilusarjat ovat loppusuoralla. Tälle kaudelle uutena konseptina lanseerattiin Harrastemoottoriurheilu Ry:n alainen Harrasterallisarja. Tämän tavoitteena oli tuoda rallia lähemmäs harrastajatasoa ja kilpailijamäärät ovatkin olleet ilahduttavia.

Lue lisää...

Pauli Junttila oli hyvässä vireessä uudella autolla senioreissa. Kuva: RallyPhotos Finland

Harrasterallisarjan viides osakilpailu ajettiin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Karjaan ja Tammisaaren maisemissa. South West Motorsport oli löytänyt mielenkiintoisen sekä haastavan reitin Tammisaaren Venekeskus Rally -nimellä ajettuun kilpailuun. Alkusyksyn raikas ja aurinkoinen sää houkutteli mukavasti väkeä reitin varrelle.

Lue lisää...

Harrasterallisarjassa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua, joissa ratkostaan mestaruudet syyskuun aikana. Kuva: TL Photo & Media.

Harrasterallisarjan syyskaudella katseet käännetään ensimmäisenä Tammisaaren suuntaan, jossa ajetaan tulevana lauantaina 4.9. Tammisaaren Venekeskus Rally. Sarjassa on vietetty reilun parin kuukauden kesätaukoa, joten kaasujalka vipattaa varmasti jo monella.

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla