Samanaikaisesti kun rallin uunituoreen tiimimestari Porvoon Autopalvelun omistaman Ajoasu.fi Adidas Motorsport tuotteiden verkkokaupan tarjoama virtuaalirallisarja huipentuu niin uusi kolmen kuukauden ja 14 osakilpailun mittainen kilpasarja alkaa; Loka-, marras- ja joulukuun aikana eMotorsport Finlandin toteuttamassa digitaalisessa kilpasarjassa ajetaan kahdesta talvirengassarjasta, jotka vuoden 2021 ensimmäisenä päivänä arvotaan kaikkien sarjan top-20 eniten pisteitä keränneen kesken.

Siviiliautojen talvirengassesongin alkaessa niin Alajärven Rengashuolto, Riihimäen Rengas-Riihi kuin Seinäjoen SM-rallissa kaikkien yllätykseksi Ralli SM-sarjan tiimimestaruuden voittanut Porvoon Autopalvelu haluaa muistuttaa kaikkia siviiliautoilijoita tarkastamaan talvirenkaidensa kunto - ja tarvittaessa mennä tekemään laadukkaita rengasostoksia myös oikean elämän autourheilun ystävien eli Jari Hämeenniemen, Mika Aaltosen kuin Tomi Vileniuksen luotsaamien yritysten luokse.

- Niin oikean elämän siviilissä kuin kilpailuissa sekä myös virtuaalirallissa oikeilla rengasvalinnoilla sekä ennen kaikkea renkaiden kunnolla on äärimmäisen suuri merkitys. Tämän tulee kilpailijat nyt syksyn aikana ajettavissa 14 intensiivisessä osakilpailussa kokemaan kun kilpailuissa vallitsevat olosuhteet aiheuttavat pohdintaa. Samanlaisten valintojen äärellä oli taannoin autourheilu-urillaan myös Janne Tuohino ja Jani Paasonen, joiden teemakilpailut tullaan niin Alajärven Rengashuollon kuin Riihimäen Rengas-Riihin tarjoamassa kilpasarjassa ajamaan, eMotorsport Finlandin sarjapromoottori Jani Kekoni kertoo.

- Kuluneen puolen vuoden aikana kilpailijat ovat mitanneet paremmuuttaan useissa eri rallisarjoissa, joissa on ensinnäkin pyritty luokkakohtaisesti kilpailijan oman tason mukaan luomaan tasavertaista taistelua paremmuudesta ja toiseksi mahdollistamaan kaikille sarjassa ajaville hyvin tasavertaiset mahdollisuudet menestyä. Seuraavan kolmen kuukauden aikana hierotaan luokkajakoa entisestään ja näin saadaan tehtyä viimeiset säädöt kun vuoden vaihteessa käynnistetään intensiivinen eR5 -kilpasarja, Kekoni avaa tulevaisuuden suunnitelmia.

Alajärven Rengashuolto ja Riihimäen Rengas-Riihin kilpasarjojen Rally Guide sekä muut lisätiedot julkaistaan 1.10.2020 https://www.emotorsport.fi/ kotisivuilla.

Lisätietoja kilpasarjasta ja sen edistymisestä saat:

- Alajärven Rengashuollon Facebook: https://www.facebook.com/AlajarvenRengashuoltoOy

- Riihimäen Rengas-Riihen Facebook: https://www.facebook.com/rengasriihi

Muista peukuttaa kumpaakin Facebook -ryhmää ja ottaa ne seurantaan!

Jani Kekoni

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla