Aleksi Hallia nopein Ajoasu.fi ja Tomi Tuominen eRally Experience virtuaalirallisarjan kolmannessa osakilpailussa - Aleksi Hirvilampi yhdeksän pisteen sarjajohdossa

Vaikka oikean elämän Saksan MM-ralli on kuluvalta vuodelta synkästi peruttu niin siitä huolimatta Adidas Motorsport tuotepalkinnoista ajavat virtuaalirallikuskit kävivät mittaamassa paremmuuttaan Porvoon Autopalvelun tarjoamassa seitsemän eMotorsport Finlandin Panzerplatten alueelle organisoidulla erikoiskokeella.

Etuvetoisilla R2-luokan autoilla ajetun ja huikean tasaisen kilpailun voitti ikaalisissa asuva Aleksi Hallia, joka reippaan 25 minuutin kilvanajon päätteeksi jätätti 14,694 sekuntia oikean elämän Kouvolan SM-ralliin valmistautuvaa Tuukka Halliaa. Tasaiseksi kilpailun teki se, että maalilipulle yhteensä kahdeksan kuljettajaa saapui vajaan puolen minuutin sisällä toisistaan ja palkintokorokkeen toisen ja kahdeksannen pistesijan sisälle sijoittuneet kilpailijat erotti vain 11,5 sekuntia.

Koska kilpailijat keräävät oman kilpaluokkansa mukaisesti sarjapisteitä, siirtyi kolmannen peräkkäisen luokkavoiton myötä kesäisen Japan Motors eAsfalttisprintsarjan hopeamitalisti Aleksi Hirvilampi yhdeksän pisteen sarjajohtoon kun ajamatta on vielä seitsemän osakilpailua.

- Hallioiden dynastiassa tällä kertaa yleiskilpailun voittovuorossa oli Aleksi, joka ei antanut Tuukan ottaa kolmatta peräkkäistä yleiskilpailun palkintokorokkeen korkeimpaa sijaa. Paljon onnea Aleksille, jonka takana kilpailu niin palkintokorokkeen hopeasijasta kuin muista pistesijoista kävi koko sarjamme nelikuukautisen historian tiukimpana. Hattua täytyy jokaiselle heille nostaa kun muistetaan, että kesän aikana kaikkien näiden kilpailijoiden vauhti on huikeasti noussut siitä pisteestä mistä keväällä startattiin. Esimerkiksi jyväskyläläinen Tero Toivonen on noussut taistelemaan yleiskilpailujen voitoista kun vielä keväällä hän samalla matkalla jäi reilun minuutin Hallioiden vauhdista, sarjapromoottori Jani Kekoni kertoo.

- Nyt elo- ja syyskuussa ajettavissa Ajoasu.fi ja Tomi Tuominen eRally Experience virtuaalirallisarjoissa kymmenen eniten luokittain pisteitä kerännyttä kilpailijaa palkitaan Ajosu.fi ajovarusteiden verkkokaupan Adidas Motorsport tuotteilla. Näin ollen kilpailijoiden ei tarvitse olla koko kilpailun nopein vaan riittää, että on oman luokkansa nopein.

Lisäksi kun syyskuun päätteeksi jokaiselta kilpailijalta otetaan kaksi huonointa tulosta pois sarjapisteistä niin oikein makoisat kilpailut olemme jälleen saaneet aikaiseksi eikä jo käynnissä olevissa sarjan seuraavissa osakilpailuissa kilvanajon taso ole ainakaan yhtään huonontunut, Kekoni jatkaa.

Parasta aikaa kilpailijat taituroivat moderneilla R5-autoilla mm. Monte Carlon liukkaalla asfalttipinnalla. Lue lisätietoja ja katso kilpailujen tulokset ja sarjatilanteet niin Ajoasu.fi verkkokaupan Facebook

sivuilta: https://www.facebook.com/ajoasufi kuin kilpasarjan www.emotorsport.fi kotisivuilta.

Lopputulokset Ajoasu.fi & Tomi Tuominen eRally Experience 3/10

osakilpailu: Die Lederhosen Rallye

 1. Aleksi Hallia, Ford Fiesta R2, 25:22.414 2. Tuukka Hallia, Ford Fiesta R2, +14.694sek 3. Tero Toivonen, Ford Fiesta R2, +15.305sek 4. Jukka Lehtinen, Ford Fiesta R2, +15.620sek 5. Aleksi Hirvilampi, Ford Fiesta R2, +17.223sek 6. Ville-Veikko Törmänen, Ford Fiesta R2, +18.847sek 7. Petrus Vesterinen, Ford Fiesta R2, +22.515sek 8. Marko Perttula, Ford Fiesta R2, +26.102sek

Ajoasu.fi & Tomi Tuominen eRally Experience sarjatilanne 3/10 osakilpailun jälkeen, Top-10:

 1. Aleksi Hirvilampi, 120p (PRO)
 2. Markus Karala, 111p (AM)
 3. Tuukka Hallia, 108p (Elite)
 4. Ville Tuohino, 98p (AM)
 5. Ari Rantanen, 97p (PRO-AM)
 6. Aleksi Hallia, 96p (Elite)
 7. Jaakko Anttonen, 93p (PRO-AM)
 8. Samuli Salo, 89p (PRO-AM)
 9. Timo Louhelainen, 86p (Semi-AM)
 10. Antti Pekkarinen, 84p (Silver Fox)

Jani Kekoni

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.